Medaillon

42 20 0
                                    

Mandy werd wakker van haar stomme wekker. Ze zette hem snel uit. Ze zag dat Rose nog sliep. Ze maakte haar wakker en Mandy ging naar de douche. Want ze moest is nodig douchen. Nadat ze zich goed gewassen had. Deed ze haar kettinkje. Daarna liep naar beneden voor het ontbijt.

Meestal was ze gewend dat Jonathan daar al zat. Maar dit keer was alleen Candy er. Mandy ging naar zijn kamer. Daar zag ze hem dus nog slapen. Ze bedacht een plannetje met Rose. Ze pakten een grote emmer. Die vulde ze met ijskoud water. Toen gooide de hem over hem heen. Hij schreeuwde. Maar uiteindelijk stond toch op om zijn te gaan douchen. Rose en Mandy hadden al ontbijt gemaakt. Toen Jonathan ook zijn eten op had bracht hij hun naar school.

Op school aangekomen liepen Rose en Mandy gelijk naar hun kluisjes. Daar kwamen ze Dalila, Alice en Angelique tegen. Rose en Mandy gaven hun een knuffel. Daarna gingen ze naar de les. Angelique die had Engels. De rest van de meiden Gym.

Ze gingen de kleedkamers in. Daar kleedden ze zich om. Alice had een lichtblauwe broek en een bijpassend shirt aan. Dalila een wit met zwarte. Rose en Mandy precies dezelfde. Namelijk een roze met zwarte.

Tijdens de gymles gebeurde er niet veel bijzonders. Omdat het een ''gewone'' gymles was.

Na gym hadden de meiden met z'n vijven Nederlands. Omdat Dalila naast haar crush ging zitten. Kon Mandy, zonder haar vriendinnen alleen te laten, zitten. Dalila en Abdel gingen helemaal achterin zitten. Alice ging zoals gewoonlijk naast Angelique. Dan kon Mandy naast Rose.

De docent kwam binnen en iedereen werd gelijk stil. Na een tijdje ging hij even weg. Iedereen bleef gewoon rustig doorwerken. Maar achterin hoorde je Dalila en Abdel.

'i-ik wil je wat vertellen, Dalila', fluisterde Abdel. Dalila knikte. 'i-ik i-ik, ik', stotterde hij. 'ik vind je leuk', fluisterde hij bijna onverstaanbaar. Hij keek naar zijn fouten. Dalila fluisterde terug. 'i-ik jou ook Abdel', fluisterde ze terug. Ze bloosde hevig.

Toen Mandy even achter zich keek. Zag ze Abdel en Dalila zoenen. 'ahhhhhh! Zo cute!', gilde een meisje die het ook had gezien. Gelijk gingen Abdel en Dalila van elkaar af. De hele groep vond het schattig. Dalila werd helemaal rood.

Na school gingen Rose en Mandy naar huis. Dalila, Alice en Angelique fietsten achter hun aan. Want ze gingen weer verder op onderzoek.

Thuis aangekomen gingen ze eerst eten. Want op een lege maag kan je niet werken toch!? Rose gaf Candy wat te eten. Terwijl de meiden en Jonathan naar boven liepen.

Toen Rose er ook was gingen ze de kettinkjes bekijken. Misschien zat er wel nog een aanwijzing aan. Toen Jonathan beter keek zag zij dat er een deukje in zat, een zo'n dingetje. Dat betekende dat het open kon!

Na een paar maniertjes geprobeerd te hebben kregen ze hem eigenlijk open. Het ging best makkelijk open. Alleen de manier was lastig te vinden.

Rose maakte die van haar open. En Mandy die van haar. In het medaillon zat een foto. Een foto van twee baby's. Je kon zien dat het Rose en Mandy waren. Rose en Mandy moesten even een traantje wegpikken. Verder zag je ook hun moeder. Alleen het gezicht was niet zo goed te zien. Wel had de jonge vrouw een sjaal op. Een sjaal die Mandy en Rose erg bekend voor kwam. Het was een lichtblauwe sjaal met zwarte strepen en patronen. Hij was erg mooi.

Vlak nadat Dalila, Alice en Angelique weg waren gingen Jonathan, Mandy en Rose een rondje buiten hardlopen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Vlak nadat Dalila, Alice en Angelique weg waren gingen Jonathan, Mandy en Rose een rondje buiten hardlopen. Want ze moesten wel op hun gezondheid letten. Mandy had een lichtroze sport BH, met zwarte zebra-strepen. Ze had ook een bijpassende lange broek. Rose daarintegen had een lichtblauwe sport BH, ook met een zebra-strepen. Met ook een bijpassende lange broek.

Ze gingen hardlopen op een rustig mooi weggetje. Ze stopten na een halfuurtje bij een meertje. Daar ruste ze even uit en ze keken naar de schattige eendjes die zwommen in het heldere water. Na een kwartiertje daar gezeten te hebben, gingen ze weer naar huis.

Thuis gaf Jonathan Candy wat te eten. De meiden gaven haar daarna wat knuffels.

Na een tijdje werden Mandy gebeld.

Médeline: hey Mandy, met mij

Mandy: o, hey Médeline

Rose: hé? Is dat Médeline?

Mandy: ja sis

Médeline: o, oké, dan weten jullie het allebei. Ik verwacht jullie morgen ochtend bij het bureau oké? Het is zaterdag dus julie hebben geen last van school. Kunnen jullie dan morgen komen?

Rose/Mandy: is goed hoor

Médeline: oké, tot morgen dan

Mandy: ja tot morgen Médeline

De meiden gingen snel wat eten maken. Dit keer bestond het alleen uit een salade en kip. Ze zaten met z'n drieën te eten. Candy sprong af en toe op tafel. Dan haalde Mandy haar er af. Maar dan lagen ze alle die wel in een deuk.

Na het eten gingen de meiden vroeg slapen. Want ze hadden de dag erna fit en fris maar het bureau moesten.

Eerst keken ze wel een paar afleveringen van pretty little liars. Candy keek niet echt mee. Maar ze zat op Mandy haar schoot. Mandy aaide haar lief.

Na die paar afleveringen, gingen ze meiden naar boven. Om te gaan slapen. Ze gingen allebei in het bed liggen. Eerst zette Mandy hun wekker even goed. Daarna viel ook zij in slaap.

Hey lieve, lieve, lieve mensen! Kennen jullie de Bellinga's? (van YouTube) Ik ben hun grootste fan. Ze hebben net een video gepost over fanmail! Daar zit ik in. Ja OMFG! Ik en een vriendin hebben een box gemaakt van cadeautjes en brieven. Twee van die cadeautjes waren Woezel en Pip. Omdat ze daar fan van zijn. En omdat ze twee hondjes hebben die zo heten! Dus ik zit in die video! Kijk hem eff! Want zij zijn ge-wel-dig!
Xxx Serena❤️

En nog iets. Dit is al het derde hoofdstuk vandaag! En fijne eerste kerstdag trouwens! Ik ben nu aan het schrijven bij ons kerstdiner. Best grappig eigenlijk.

Ik heb bij alle hoofdstukken een foto van een meisje geplaats. Dat is Mandy. She is a beauty! Ja I know, het is Dove Cameron. Ik ben echt fan van haar. Ze is zo mooi! De speelt ook in ''Liv and Maddy'', zei speelt allebei de zusjes. Ze speelt ook in ''Descendants''! Jep!

Achtervolgd door de liefdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu