Examenweek

46 19 4
                                    

Mandy stond op met een liefdevol kusje op haar hoofd. Ze kijkt op. Het is Jonathan. Ze geeft hem nog een zoen. Jonathan hangt nu boven haar. Als ze weer beginnen te zoenen kucht Rose die dus al die tijd naast hun lag. Jonathan ging van haar af. Mandy pakte wat kleding en ze liep naar de badkamer. Ze deed de deur op slot. Daarna sprong ze de douche onder. Ze douchedeur werd opengetrokken. Mandy schrok ervan. Ze wist zeker dat ze de deur op slot gedaan had. Jonathan stond voor haar. Geen kleren aan. Mandy moest moeite doen om niet te gaan kijken naar zijn lichaam. Ze keek naar haar voeten en ze douchte verder. Ze hadden en héle grote douche. Dus Jonathan kwam naast haar staan. Hij begon ook te douchen. Want Mandy hoorde de stralen water naast haar op de grond kletteren.

Toen ze klaar en omgekleed waren deed Mandy de deur open. Daar stond Rose al te wachten. Toen zag ze dat Jonathan er ook was. Ze wiebelde met haar wenkbrauwen. Wat Mandy en Jonathan lieten lachen. Ze gingen ze badkamer uit en ze gaven Rose zo haar privacy. Want zij gaf dat ook aan hun. Ook omdat het niet netjes is om daar te blijven staan. Het zou maar raar zijn.

Mandy en Jonathan maakten samen ontbijt. Nou eigenlijk Mandy maakte drie mugcakes en Jonathan hield haar bij haar middel vast.

Het duurde wat langer. Maar uiteindelijk kwamen de mugcakes toch goed uit de magnetron.

Jonathan die zei dat ze het maar mooi gedaan had

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jonathan die zei dat ze het maar mooi gedaan had. Later kwam Rose beneden. Mandy zette trots haar mugcake op tafel en die van Rose. Rose complimenteerde Mandy en ze bedankte haar. Mandy, Jonathan en Rose aten hun mugcake op. Daarna bracht Jonathan hun naar school.

Op school aangekomen gingen Mandy en Rose gelijk naar hun vriendinnen toe. Dalila, Alice en Angelique gaven hun een dikke knuffel. Ze waren expres wat vroeger gekomen. Ze gingen buiten zitten op een bankje. Alice had een grote zak met Milka's meegenomen. Ieder van hun kreeg een reep. Ze kletsten nog wat bij. Ook vertelden Rose en Mandy over hun fotoshoot afgelopen zaterdag.

Dalila merkte op dat het al wel tijd begon te worden. Ze liepen met z'n vijven naar de school. De meiden liepen naar hun kluisje. Daar zette ze hun jas in.

Mandy was helemaal vergeten dat het deze week haar laatste week zou zijn. Dus examentoetsen. Het lokaal was al in toetsopstelling neergezet. Mandy ging braaf zitten op de derde rij van tafels. De docent Aardrijkskunde gaf haar een papiertje. Haar eindexamentoets. Toen Mandy er naar keek zag ze dat het niet heel moeilijk was. Meestal had ze het niet zo met Aardrijkskunde. Maar nu ging het wel redelijk. Makkelijk was het zeker niet. Toen de bel ging was Mandy erg opgelucht. Ze ging rustig het klaslokaal uit.

Ze zei de meiden gedag. Daarna ging ze met Dalila naar wiskunde. Het lokaal was weer in toetsopstelling neergezet. Ze ging samen met Dalila achterin zitten. Ze kreeg van haar docente haar examentoets. Ze was erg goed in wiskunde. Het ging haar altijd wel makkelijk af. De examentoets was ook niet echt moeilijk, vond Mandy. De bel verstoorde haar rust, maar ze moest vaart maken. Mandy zocht Angelique op. Toen ze haar gevonden had gingen ze samen naar Nederlands.

Het Nederlandse lokaal was ook al in toetsopstelling neergezet. Ze ging zitten op de voorste rij. Ze kreeg van haar docent haar examentoets voor Nederlands. Mandy vond Nederlands altijd erg moeilijk. Toen Mandy naar de toets keek. Werd ze een beetje bleekjes. Het was erg moeilijk. Ze bikkelde en ze strijdde. Uiteindelijk had ze toch nog het gevoel dat het erg goed ging. De bel ging, wat voor Mandy maar één ding betekende. Weg en op naar de kantine. Want ze hadden pauze.

In de kantine ging Mandy bij haar vriendinnen aan de tafel zitten. Ze vertelden over hun uitstapje gisteren en hoe het ging met hun examens.

Toen de bel weer ging betekende dat de examens weer doorgingen. Mandy ging gelijk naar Natuurkunde. Daar had ze haar volgende examentoets.

Na nog een paar examentoetsen gehad te hebben was eindelijk de eerste dag van haar examenweek voorbij. Mandy stond met Rose op Jonathan te wachten.

Na een paar minuutjes was hij er eigenlijk. Ze stapten de auto in. Opweg naar huis.

Thuis aangekomen gaf Mandy Candy eerst nog wat te eten. Daarna deden Mandy en Rose hun sportkleding weer aan. Want als model moet je wel een goed lichaam hebben en houden vooral.

Mandy


Rose

Toen ze zich hadden omgekleed gingen ze naar buiten. Weer waren er fans die met hun meeliepen.

Na een paar rondjes hardgelopen te hebben kwamen de zusjes bekaf thuis. Ze trokken hun normale kleding aan.

Mandy en Rose gingen koken. Ze maakten noedelssoep. Toen de soep klaar was. Rose goot de soep ik kommetjes. Mandy zette ze daarna op tafel. Jonathan die kwam binnen. Hij gaf Candy nog wat te eten.

Ze zaten alledrie aan tafel. Jonathan begon te vertellen over wat ze bij de politie gedaan hadden. Hij zei dat ze echte pakken aanmochten en dat ze in een loeiende auto zaten. Rose was vooral geïnteresseerd. Omdat ze altijd al van de politie hield. Mandy en Rose vertelden daarna ook enthousiast over het weeshuis.

Na het eten pakte Mandy haar boek. Ze ging op de bank zitten. Naast Candy. Ze aaide haar terwijl ze ook aan het lezen was. Toen ze een stuk of drie hoofdstukken gelezen had deed ze haar boek weg. Ze ging naar Jonathan toe. Hij was weer FIFA 18 aan het spelen. Mandy besloot mee te doen. Rose, die de hele tijd ook gelezen had kwam hun kant op. Ze ging achter hun zitten. Ze keek naar het scherm.

Na het potje gingen Mandy en Rose naar bed. Ze deden hun avondroutine. Daarna gingen ze onder de dekens liggen. Rose en Mandy vielen al vrij snel ik slaap. Jonathan ging een uurtje later ook slapen.

Achtervolgd door de liefdeWhere stories live. Discover now