Fotoshoot

40 21 2
                                    

Mandy werd wakker door Jonathan die een glas water over haar heen gooide. Ze gilde. 'nu staan er liet babe', lachte hij. Rose was ook wakker geworden. De wekker moest nog één miluut. Had Jonathan zeker expres gedaan. Ze lachte. 'Oké, oké, deze was goed', gaf ze lachend toe. Mandy stond lachend op de ze liep naar de douche. Candy kwam achter haar aan. Mandy lachte. Ze wilde mee de douche in, alweer. Dit keer zette ze haar bij Rose neer. Eerst gaf Mandy haar een kusje op haar neus.

Nadat Mandy gedoucht had en ontbeten wachtte ze nog even op Rose. Mandy gaf Candy maar wat te eten. Na een tijdje kwan Rose ook. Mandy had een zwarte skinny aan en een donkergroen/donkerturquoise croptop. Rose had een lichtblauwe skinny aan met een grote witte trui aan.

Na een tijdje was later kwam Jonathan beneden. Hij at niets. Want hij at als hij weer thuis zou zijn. Jonathan bracht hun naar het modellenbureau van Victoria Secret.

Daar aangekomen gingen de zussen naar binnen. Zij waren de twee die door waren. Ze liepen en ze kwamen Médeline binnen tegen. Ze moesten zich omkleden. Ze hadden die dag een zomer fotoshoot. Omdat het ook zomer was enzo.

Mandy en Rose kregen eerst een jurk aangewezen. Rose had een lange dromerige.

Mandy een korte, hij was wel erg sexy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mandy een korte, hij was wel erg sexy. Als ze het eerlijk toe gaf.

Daarna deed de visagiste haar werk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Daarna deed de visagiste haar werk. Ze waren mooi opgemaakt. Niet te heftig.

De shoot ging erg goed. De zusjes deden hun eigen kleding weer aan. Want ze hadden een uurtje pauze.

Ze gingen samen naar een cafeetje in de buurt. Ze bestelden een glas water. Na wat geklets te hebben moesten ze weer gaan.

Aangekomen bij het de bureau werden ze weer in kleding gehesen. Alleen dit keer was het een bikini. Waar ze opzich geen problemen mee hadden. Alleen ze moesten even wennen. Mandy kreeg een zwart met witte.

Terwijl Rose juist een leuk donkerblauw badpak kreeg

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Terwijl Rose juist een leuk donkerblauw badpak kreeg.

Terwijl Rose juist een leuk donkerblauw badpak kreeg

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Na die shoot mochten de meiden bijna naar huis. Alleen nog Mandy moest een setje passen. Een cute croptop met een skinny.

Nadat de fotoshoot kwam Jonathan hun ophalen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nadat de fotoshoot kwam Jonathan hun ophalen. Mandy en Rose vertelden onderweg over hun fotoshoot.

Toen de meiden beter keken. Zagen ze dat Jonathan de verkeerde kant op reedr. Hij reedt niet naar huis. Mandy besloot het te vragen. 'Jonathan? Gaan we eigenlijk wel naar huis?', vroeg ze. 'nope', antwoordde Jonathan. 'waar gaan we dan heen?', bemoeide Rose het gesprek. 'tja, dat ik een verrassing', antwoordde hij mysterieus.

Ze reden naar een pretpark toe. Toen de meiden beter keken zagen ze dat ze voor de ingang van walilbi stonden. De zussen gilde. 'g-gaan we echt naar walilbi?', vroeg Mandy ongelovig. 'nee, we gaan op bezoek bij mijn oma', zei Jonathan sarcastisch. Mandy en Rose moesten daarom erg lachen. Daarna liepen ze naar de ingang.

Jonathan betaald de kaartjes. Daarna gingen ze de ene na de andere achtbaan in. Mandy gilde altijd wel. Van vreugde of omdat ze gewoon bang was voor een achtbaan.

Na honderden achtbanen gehad te hebben. Gingen ze weer naar huis. Ze gingen even naar het strand. Daar bestelde Mandy en Rose een salade. Jonathan at wat patatjes van de Macdonalds.

Nadat hun lunch gingen ze toch maar naar huis toe. Genieten van het weekend. Mandy zette de televisie aan. Opeens hoorde ze haar naam.

'er zijn twee nieuwe modellen bij Victoria Secret! Ja echt super cool. De twee meiden zijn echt supergoed. Zoals je in dit blad kan zien. De twee modellen heten Mandy en Rose. Prachtige namen als je het mij vraagt. We hebben gehoord dat ze een tweeling zijn. Wat schattig! Maar ze kunnen ook goed poseren. Hier zie je Mandy in haar zomerse bikini. Hij lijkt gelijk mooier. Door de schoonheid van Mandy. Of Rose, zij heeft een prachtige blauwe, lange jurk aangehad. Prachtig niet waar mensen!', zei de precentratrise enthousiast. Rose was er immers bij komen zitten. De meiden waren enorm blij dat ze nu al redelijk bekend waren.

Toen Mandy op de klok keek zag ze dat het al redelijk laat was. Ze besloot drie pizza's te bestellen. Ze aten hun pizza's op. Daarna gingen ze nog even Netflixen met een grote zak chips.

Nadat de serie helemaal af was. Gingen de meiden hun avondroutine doen. Jonathan ook. Daarna gingen ze in bed liggen. Mandy sloot haar ogen. Daarna viel ze in slaap.

Droom

'hey liefje', vroeg mama. Mandy sprong in haar armen. 'mama', dat waren Mandy haar eerste woordjes. Mandy voelde hoe ze opgetild werd. Niet door mama. Maar door iemand anders. Daarna ging Mandy weg. Ze was bij het weeshuis met haar zusje. Hé, waar ben ik. Vraagt Mandy zich af. Rose die stond naast haar. Kleine Mandy gaf Rose een knuffel.

Een paar dagen later kwamen er twee volwassenen. Ze leken Mandy wel aardig. Ze probeerde 'hoi' te zeggen. Maar ze waren alleen geïnteresseerd in Rose. Mandy knuffelde haar zusje. Haar lieve zusje die ze nooit meer kwijt wilde.

Een weekje later waren die meneer en mevrouw er weer. Dit keer namen ze Rose mee. Mandy bleef maar huilen en huilen. Ze had haar zusje al lang niet meer gezien. Te lang!

Mandy bleef maar huilen. Ze miste haar zusje. Haar lieveling zusje. Ook haar enige. Mandy was jong. Maar ze wist nu dat ze niemand meer had. Alleen de kinderen die ook alleen gelaten werden. Mandy herrinderde zich nog als de dag van gister, haar moeder zat te huilen. Huilen omdat haar kinderen weg waren. Mandy was jong, maar enorm wijs.

Na maanden gehuild te hebben, werd Mandy ook geadopteerd. Haar ouders waren aardig voor haar. Maar ze kon zich wel betere voorstellen.

Jaren vlogen voorbij. Zonder dat ze het doorhad vergat ze haar huilende moeder. Haar tweelingzusje. Ze vergat wie ze echt was. Dat kleine schattige meisje met haar tweelingzusje en haar jonge moeder. Maar helaas. Door de tijd heen vergat ze alles. Alles waar ze ooit zoveel om gaf. Bijna onmogelijk om ze te vergeten. Alleen ze vergat ze toch. Maar niet helemaal. Diep vanbinnen bleef het haar familie.

Achtervolgd door de liefdeWhere stories live. Discover now