Epiloog 2 | Trouwdag

54 21 3
                                    

Mandy werd wakker met een glimlach op haar gezicht. Ze was enorm blij. Ze liep naar Jason zijn kamer. Daar haalde ze hem uit het bedje. Ze liep met Jason in haar handen naar beneden. Daar was Jonathan Mason al eten aan het geven. Jason en Mason waren al drie jaar oud.

De afgelopen drie jaar was niet enorm speciaal geweest. Behalve vorig jaar. Toen had Jonathan Mandy ten huwelijk gevraagd. Ze was enorm gelukkig. Nu is het eindelijk zo ver.

Ook had Mandy speciaal nieuws. Ze ging het vertellen tijdens de geloftes. Ze was het al bijna twee maanden. Het was erg moeilijk om het geheim te houden. Gelukkig is was het haar wel haar wel gelukt.

Milan en Rose hebben ondertussen al vier kinderen. Ik hoor je zeggen. AL VIER? Nou eigenlijk hebben ze een vierling gekregen. Ze wilde eerst rustig beginnen. Maar het lot was het daar zeker niet mee eens. Maar het gaat erg goed met hun.

Médeline had ondertussen een nieuwe man gevonden. Hij was erg aardig. Hij heeft uit een vorige relatie nog een dochter. Zij hoort inmiddels al bij de familie. Mandy en Rose zijn erg blij met hun nieuwe stiefzusje. Ze is vijftien. Inderdaad erg jong. Maar Médeline is ook nog maar veertig. De man is drie jaartjes ouder. Hun dochter heet Sanae. Ze kijkt erg tegen haar twee stiefzussen op. Ze komt ook vaak langs bij Jonathan en Mandy. Dan helpt ze met de tweeling. Soms helpt ze ook bij Rose thuis. Ze houdt enorm van kinderen.

Mandy die wilde eerst ook iets met kinderen gaan doen. Nu is ze model en ze doet vrijwilligerswerk bij het dierenasiel. Omdat Mandy dieren enorm lief vind. Ze kan ook goed met dieren omgaan met een trauma. Wat enorm handig is.

Hoe het is gegaan met Candy. Nou helemaal perfect. Ze is al bijna vier jaar oud! Ze blijft nog steeds super lief. De verhuizing van drie jaar geleden ging best goed bij Candy. Sommige katten die gaan dan flippen. Candy die deed het echt wonderlijk goed.

Mandy liep naar Jonathan toe, met Jason nog in zijn handen. 'MAMA', schreeuwde Mason blij. Ja, ze konden al best wel goed praten. Ze waren wel al drie! Mandy zette Jason naast Mason in zo'n eetstoeltje. Daarna gaf ze Mason een kus.

Nadat de tweeling gegeten had. Zette Mandy en Jonathan hun voor de televisie. Zo hadden ze nog even wat rust in het huis.

Jonathan en Mandy gingen naar boven. Daar gingen ze in de extra woonkamer zitten. Mandy nam een babyfoon mee. Zo kon ze zien wat er beneden gebeurde. Jonathan begon haar te zoenen. Mandy ging erin mee. Daarna zei hij blij. 'vandaag is onze dag'. Want ze gingen trouwen.

Nadat ze de middag doorgekomen waren gingen ze in de auto zitten. Ze hadden twee bijpassende kinderzitjes in hun BMW. Hij was van puur leer. Hij paste erg goed bij de BMW.

Toen ze bij de trouwlocatie aangekomen

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Toen ze bij de trouwlocatie aangekomen. Het was prachtig. Het april. Dus lente. De bloemen bloeiden prachtig.

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.
Achtervolgd door de liefdeTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang