Examens

42 19 4
                                    

Mandy werd wakker. Dit keer zonder buikpijn. Ze was opgelucht. Het was vandaag vrijdag. Dus de allerlaatste dag! Alleen Jonathan was er niet. Nog steeds niet.

Mandy maakte zich klaar. Ze zou vanochtend de uitslag krijgen van haar examens. Ze moest om 09:00 daar zijn. Daarna was ze de rest van de dag vrij.

Ze fietste samen met Rose naar school. Daar kregen ze huj diploma. Mansy en Rise waren geslaagd! Ze fietste weer bij naar huis. Ze was enorm blij. Maar ook bezorgd. Bezorgd waar Jonathan toch bleef.

Mandy was erg bang dat Jonathan boos zou zijn. Ze bleef maar huilen.

Opeens vloog de deur open. Daar stond Jonathan. Hij zag Mandy huilen. 'wat is er Mandy?', vroeg hij bezorgd. 'i-ik wil het kind houden Jonathan. Maar jij niet. Dat breekt mijn hart', huilde ze. 'wie zegt dat ik hem of haar niet wil houden?', vraagt hij hoopvol. Een droevige glimlach sierde Mandy haar gezicht.

Jonathan glimlachte terug. Mandy die keek weg. Anders zou ze weer in huilen uitbarsten. Maar Jonathan ging tegenover haar zitten. En hij begon te vertellen. 'ik was gisteren naar mijn ouders gegaan. Ik heb er over nagedacht. Ik hou enorm veel van je Mandy. Ik wil wél graag een toekomst met je opbouwen', zei hij rustig. Mandy was gelijk helemaal weer blij. Dit keer huilde ze weer. Maar niet om verdriet. Maar om geluk. Ze was zo blij. Ze vloog Jonathan om zijn hals. Ze was enorm blij dat ze nu al kinderen kreeg. Ze was nog erg jong. Maar wel suoer gelukkig.

Jonathan had een afspraak gemaakt om een echo te maken. Zo kunnen ze zien hoe het gaat met de baby. En welk geslacht het is. Mandy maakte het niets uit. Het klonk heem cliché, maar zij wilde gewoon een gezonde baby. Jonathan wilde een jongetje. Dan later hun tweede kind een meisje. Dan kon de jongen het meisje beschermen. Mansy vond het een schattige gedachten. Opeens voelde Mandy dat alles omhoog kwam. Ze rende naar de toilet. Maar ze haalde het net niet. Jonathan was zo lief km het op te ruimen. Mandy ging op de bank zitten met haar grote vriend; een emmer.

Mandy zette de televisie aan. Ze begon met kijken. Opeen ging haar telefoon af. Het was Médeline. Ze vroeg of zij en Rose morgen lang konden komen. Mandy zei dat ze zwanger was. Médeline feliciteerde haar. Mandy voeg wan Médeline of het wat uitmaakte met de shoot die ze de volgende dag zouden doen. Médeline vond het geen probleem. Ze vond het juist leuk.

Mandy was weer erg misselijk genomen. Ze nam een pijnstiller om de pijn te verdoven.

De verloofde van Rose was niet gekomen gisteren. Dus kwam hij die middag. Mandy deed open.

Rose die kwam al rennend de trap af. Mansy herkende de jongen. Nee wacht! Het is die Milan! Ze rende vrolijk op hem af. Hij was haar buurjongen geweest en haar beste vriend op de basisschool. Daarna hadden ze nooit meer contact helaas. 'Mandy?', vroeg hij verbaast. 'dus jullie kennen elkaar al', vroeg Rose verrast. 'ja, hij was mijn beste vriend en buurjongen toen ik nog op de basisschool zat. Alleen toen moest hij verhuizen', zei Mandy. 'ohhh', begreep Rose.

Nadat ze wat bijgekletst hadden moest Milan helaas alweer naar huis. Jonathan had voor Mandy eten gemaakt. Een bakje mwt Griekse yoghurt. Mansy hield het dit keer wel binnen. Gelukkig...

Nadat Mandy braaf haar yoghurt op gegeten had. Ging ze op de bank zitten. Ze zette Netflix aan. Zo zat ze dus een paar uur te Netflixen. Mandy verveelde zich nogal. Ze ging samen met Jonathan een potje FIFA 18 doen. Natuurlijk had ze haar grote vriend weer bij haar; een emmer. Voor het geval dat.

Na een paar potjes FIFA te hebben gespeeld. Gingen Mandy en Rose nog even wat Netflixen. Want ze moesten nog een paar afleveringen van hun favoriete serie.

Mandy pakte Candy op. Ze begon haar te knuffelen. Candy ging spinnen. Wat echt een super voldanend gevoel gaf.

Mandy deed alvast haar pyjama aan. Dat gaf zo'n lekker gevoel. Opeens voelde ze wat niet zo pijnlijke nageltjes in haar rug. Ze moest lachen. Ze pakte Candy van haar schouders. Daarna gaf ze haar wat kattenvoer.

Nadat Mandy nog even met Rose gepraat had was het al etenstijd. Mandy en Rose gingen koken. Maar omdat Mandy zich niet zo goed voelde stopte zij met koken. Want anders verpestte zij zeker het eten.

Toen de macaroni op tafel stond riep Rose, Mandy en Jonathan om te komen. Mandy hield erg van macaroni. Of ze nu ziek of zwanger was. Ze at misschien net iets te veel. Maar het lukte haar toch om alles binnen te houden.

Mandy ging op de bank liggen met hast boek. Ze voelde zich sl stukken beter. Dssrom kon ze nu ook een boek lezen. Anders dan had ze anders geen boek meer over. Dan zat hij onder de kots!

Mandy die poetste haar tandne. Daarna ging ze gelijk al in bed liggen. Omdat ze al heel erg moe was.

Na een paar uur geslapen te hebben ging Rose naar bed. Daardoor werd Mandy wakker. Ze dronk wat water. Ze liep naar Jonathan zijn kamer toe. Ze ging in zijn bed liggen. Hij deed zijn gespierde armen beschermend om haar heen. Na een tijdje kwam Candy ook bij hun liggen. Wat Mandy erg fijn vond. Ze sloot haar ogen. Ze probeerde te slapen. Uiteindelijk viel ze in Jonathan zijn veilige armen in slaap.

Hey liefjes. Ik wil jullie bedanken voor jullie stemmen. Ik wil ook iets meededelen. Over 7 hoofdstukken is mijn boek klaar! Ja al klaar! Uiteraard komt er ook ern Epiloog. Nu nog twee normale hoofdstukken. Daarna komen er 5 Epilogen! Ja er komen er gewoon 5!!! Dank jullie wel dat jullie mijn boek lezen. Volgensmij heb ik maar een paar lezers. Maar het is er tenminste ééntje! Ik denk ook dat als ik mijn boek eenmaal op "voltooid" gezet heb. Dat er dan meer mensen gaan lezen. Tenminste dat hoop ik. Doei babes! Het is nu trouwens 02:15! Ik ben kapot moe! Maar alles voor jullie hé!?! O, en ik heb dsn dus een boek geschreven in 2 maanden!!! Erg hé!!!!!

Achtervolgd door de liefdeWhere stories live. Discover now