Naar school

48 22 0
                                    

Mandy en Jonathan werden door Jonathan zijn wekker wakker. Ze zaten op de zelfde school en ze hadden veel lessen samen. Dus konden ze op hetzelfde moment naar school. Wat best goed uitkwam voor Mandy.

Ze glipten tegelijk uit bed. Terwijl Mandy eerst ging douchen. Maakte Jonathan het ontbijt klaar maakte.

Mandy stapte de douche in. Ze waste haar haar goed schoon. Zodat het er mooi uitzag. Nadat ze klaar was trok ze haar kleding aan. Daarna liep ze naar beneden. Waar Jonathan het ontbijt al had klaargemaakt.

Mandy systeem schoof tegenover Jonathan aan. Ze at wat yoghurt met muesli. Wat Mandy persoonlijk echt heerlijk vond.

Na het ontbijt ging Jonathan douchen. Daarna bracht hij hun naar school.

Op school aangekomen ging Mandy gelijk naar Rajea en Jonathan naar zijn clubje. Mandy was er achtergekomen dat hij bij de populaire jongens hoorde. Daarom, omdat Mandy met hem had, was zij ook populair. Wat Mandy wel erg leuk vond. Maar dan gingen de jongens achter haar aan. Dan zei ze dat ze met Jonathan had, dan waren de jongens gelijk weggevlucht. Mandy vond het nogal grappig. Ze lachte meestal in zichzelf. Maar soms kon ze zichzelf echt niet meer tegenhouden.

Mandy liep naar haar kluisje. Daar haalde ze eerst haar boeken uit. Daarna propte ze haar jas in haar kluisje.

Nadat Mandy Rajea had begroet, ging gelijk de eerste bel. Mandy moest wennen aan school. Gelukkig had ze een school die niet moeilijk deed over haar situatie. Daar was ze enorm blij mee.

Ze ging de klas binnen met Rajae. Want ze hadden het eerste uur samen. Mandy was nog optijd. Dus kon ze zelf een plekje kiezen; naast Rajea. Het eerste uur hadden ze wiskunde. Wat Mandy persoonlijk stiekem wel erg leuk vond. Omdat ze er ook erg goed in was. De tijd vloog voorbij, voor ze het wist ging de bel.

Ze liep het wiskunde lokaal uit en ze ging naar Nederlands. Ze had met Jonathan Nederlands. Ze hadden een blokuur, daar had Mandy echt helemaal geen zin in. Omdat Nederlands verschrikkelijk vervelend was, en omdat ze het niet zou uithouden om twee uur in een stoffig lokaal te zitten. Ze ging naast Jonathan zitten. Daarna kwam mevrouw van der Meer binnen. Zij was de docent. Mandy kon haar niet uitstaan. Maar ze wilde geen problemen, dus ze gedraagde zich redelijk.

Na het blokuur Nederlands had Mandy gym. Mandy kon zich gym op de basisschool nog erg goed herinneren. Tikkertje en spelletjes. Maar nu op de middelbare, dacht Mandy. Was het toch erg anders. De gymles vloog voorbij. Daarna ging Mandy douchen en hadden ze extra studie-uur.

Tijdens het studie-uur maakte Mandy haar wiskunde huiswerk en haar Nederlands huiswerk. Daarna liep ze met Jonathan en Rajea de school uit.

Ze besloten om even naar een café te gaan. Na een halfuurtje ging Jonathan naar zijn vrienden toe. Dan waren Mandy en Rajea even alleen.

'Mandy', begon Rajea. 'ik heb een keuze gemaakt. Dit is mijn lot, dat ik ga trouwen. Allah wilt dat. Dus dan doe ik het. Alleen mijn vader heeft me voor deze nacht het huis uit gezet. Weet jij misschien iemand die mij misschien wil en kan opvangen. Als het zou kunnen?', vroeg Rajea verlegen.' ik weet wel iemand Rajea. Iemand die genoeg plaats heeft in diegene haar huis. Die veel om jou geeft en die dit graag voor je wil doen'. 'W-wie dan Mandy?', vroeg Rajea nieuwsgierig. 'ik natuurlijk!', zei Mandy blij. 'Dankje habibi, dankje dankje dankje!', schreeuwde Rajea nog blijer. Mandy gaf haar een knuffel. Daarna gingen ze samen naar Jonathan zijn huis. Want daar woonde Mandy ook.

Thuis aangekomen, opende Mandy de deur. Ze hadden twee sleutels, maar Leuk ging op vakantie in Las Vegas, dus die had de sleutel niet meer nodig. Ze liepen naar binnen. Gelijk kwam Jonathan naar hun toe.

'hey meiden', begroette hij hun. 'Rajea logeert hier vanacht', zei Mandy. 'is goed. Alleen Luke is op vakantie, dus ze moet alleen slapen', zei Jonathan. 'h-het is al een tijdje uit tussen ons', bracht Rajea uit. Jonathan vormde met zijn mond een 'o'. Daarna voor hij zijn excuses aan.

'ik vind het niet erg om alleen te slapen. Ik snap dat jullie liever samen slapen', gaf Rajea een antwoord op de soort van vraag van Jonathan. Ze gaf Mandy een zacht duwtje. Mandy moest blozen. 'nee, ik ga samen met jou op een kamer slapen', zei Mandy toch vastberaden.

Na een uurtje geklets te hebben en iets gegeten te hebben. Gingen Mandy en Rajea een film kijken. Mandy pakte wat popcorn. Wat ze in de kast had zien liggen.

Na de film gingen Mandy en Rajea koken. Ze hadden macaroni gemaakt. Mandy kende het recept uit haar hoofd. Terwijl Rajea moest wennen aan de verschillen van culturen. Want zij was gewend aan het eten van har moeder. Ze at niets anders.

Na het eten gingen ze met z'n drieën nog naar buiten om wat ze lopen. Mandy deed haar sportkleding aan. Rajea had niets bij haar. Dus mocht ze wat lenen van Mandy.

Na het uurtje buiten gelucht te hebben, besloten de meiden om naar Mandy haar kamer te gaan. Eerst haalden ze samen hun make-up er af. Mandy keek in de spiegel. Ze had die ochtend alleen wat mascara en liogloss opgedaan. Dus ze was niet erg lang bezig. Rajea had ook alleen mascara opgedaan.

Ze gingen in hun bedden liggen. Ze lagen bij elkaar in bed. Daar hadden ze allebei geen problemen mee. Ze wilden niets met elkaar dus er was geen enkel probleem.

Ze gingen nog wat praten en ze speelden een muziekspelletje. Daarna probeerde ze te slapen. Rajea had er eerst moeite mee. Daarna viel ze toch in slaap. Terwijl Mandy wel erg makkelijk in slaap viel.

Uiteindelijk hoorden ze de deur opengaan. Daar stond Jonathan, hij liep naar Mandy toe en hij gaf haar een kus. Rajea sliep al, dus zij hoorden niets van hun kleffe gedoe. Daarna ging Jonathan weg en viel Mandy weer in slaap.

Achtervolgd door de liefdeWhere stories live. Discover now