Epiloog 5 | Uit huis

75 23 17
                                    

Mandy werd wakker. Vandaag zouden Jason en Mason uit huis gaan. Ze waren nu al 18. Sarah is al 15. Ze heeft een vriendje. Hij heette Anass. Het is de zoon van Dalila en Abdel. Hij is 17. Mandy vond het leeftijdsverschil in het begin wel een dingetje. Maar ze is er immers aan gewend. Anass was een goede jongen.

Mandy stond op. Ze liep naar de kamer van de Jason. Hij lag vredig te slapen. Mandy was zo'n pittige moeder. Ze liep naar de keuken. Ze maakte wat koffie. Daarna deed ze er een theezakje in. Ze haalde hem eruit en ze liep naar boven. Daar liep ze naar de badkamer. Ze deed er nog wat tandpasta in. Ze grinnikte. Daarna liep ze naar Jason zijn kamer. 'Jason, hier is je ochtendkoffietje', zei ze lief. Jason pakte de mok en hij nam een slok. Zij gezicht vertrok. Hij keek zuur. Mandy zette snel een emmer onder hem die ze al die tijd verstopt had achter haar. Hij spuugde alles in de emmer. 'MAMA!', lachte hij. Hij was nooit boos op zijn moeder. Hij vond het wel grappig.

Jason stond op. Hij liep naar de keuken. Hij moest Mason ook nog even wakker maken. Hij wist dat Mason heel erg hield van mugcakes. Hij pakte een mok. Hij maakte het normale recept. Alleen deed hij er heel veel zout door. Nadat hij klaar was liep hij naar Mason zijn kamer. Hij kwam binnen. Hij legde de mok op het nachtkastje. 'ik vertrouw dit niet', zei Mason uiteindelijk. 'nou, en waarom dan wel niet', zei Jason. Die erg moeite deed om niet in lachen uit te barsten. 'jij zou nooit vrijwillig iets voor mij bakken', zei hij pissig. 'nou graag gedaan hoor', zei hij sarcastisch terwijl hij de mok pakte. Hij liep richting de deur. 'stop' hoorde hij achter zich. Een grijs vormde op Jason zij gezicht. Hij haalde hen er af en hij gaf de mok aan Mason. 'nou bedankt', mompelde Mason. Hij nam een hap. Zijn gezicht stond zuur. 'FLIKKER', schreeuwde hij. Hij ging achter hem aan. Jason lachend de deur uit.

Mandy zag Jason lachend naar beneden rennen. Zij zat inmiddels aan de eettafel te ontbijten. Een paar seconden later zag ze Mason achter hem aan rennen. Ze riep naar de jongens dat het genoeg geweest was. Ze gingen allebei aan tafel zitten. Mandy had overheerlijke pancakes gemaakt.

Om te vieren dat de jongens uit huis gingen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Om te vieren dat de jongens uit huis gingen. Niet dat ze hun niet zou gaan missen. Maar zonder de jongens is het huis wat rustiger.

Nadat alle pancakes naar binnen gewerkt waren. Gingen de jongens hun spullen pakken. Van Mandy moest het al veel eerder. Maar de jongens stelde het de hele tijd uit. Nu is het eigenlijk te laat. Maar zo erg is het niet als ze wat vergeten. Ze gaan samenwonen een paar straten verder op. Hun huis is ook echt niet verkeerd. Erg modern en groot.

Het was midden in de zomer

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Het was midden in de zomer. Jason, Mason, Sarah, Jonathan en Mandy gingen daarom ook naar hun privé strand.

Het klinkt alsof ze nu erg verwend geworden zijn. Dat is niet helemaal waar. Ze hebben het goed. Maar Mandy en Jonathan werken gewoon hard. Sarah gaat ook gewoon naar een "normale" school.

Sarah is een opleiding toneel aan het doen. Ze is ook al gevraagd voor een belangrijke film die herfilmd word. Het is Romeo en Juliet. Sarah heeft de hoofdrol gekregen! Ze is ook vaak naar opnamens. Omdat haar personage "Juliet" erg veel tekst en scènes heeft.

Mandy is erg trots op haar kinderen. Jason verdiend al keiveel. Ookal zit hij nog maar twee jaar op de universiteit. Het werk dat hij doet is ook keimoeilijk. Mason was ook al ver in zijn opleiding voor advocaat. En Sarah, zij zat gewoon in Romeo en Juliet! De herfilming werd vanover de hele wereld uitgezonden! Om precies te zijn 186 landen van de 195 internationale landen. Wat enorm veel is! Mandy is daarom ook super trots op haar!

Mandy en Sarah gingen als eerste de auto uit. Omdat ze allebei de beste plek op het strand wilden.

Nadat Mandy en Sarah de twee perfecte plekjes gevonden hadden kwamen Jason, Mason en Jonathan er ook aan. Ze gingen ook ergens op het strand liggen.

Mandy en Sarah besloten na twee uurtjes zonnen ook even het water in te gaan. Ze waren het al snel zat. Rond etenstijd gingen ze naar huis.

Daar maakte Mandy eten. Het lievelingseten van Jason en Mason. Mandy maakte echte Italiaanse Lasagne.

Na het eten moesten ze afscheid nemen. Ze woonden niet ver van elkaar weg. Maar het is toch anders als er niet meer twee gekken in je huis rondlopen.

Mandy moest een paar traantjes laten vallen. Ze wist nog dat zij uit huis ging. Dat was al zo lang geleden. Om precies te zijn 23 jaar!

Mandy knuffelde haar jongens nog een laatste keer. Daarna gingen ze weg.

Mandy en Sarah keken nog een aflevering van Expeditie Robinson. Daarna ging Sarah slapen. Jonathan en Mandy gingen samen op de bank liggen. Mandy viel in Jonathan zijn stevige en veilige armen in slaap.

Een kwartiertje later werd ze wakker. Twee stevige en sterke armen voelde ze om zich heen. Jonathan bracht haar naar hun bed. Hij legde haar aan haar kant. Daarna viel ze in slaap. Een momentje later viel ook Jonathan in slaap.

Lieve lezers, dit was dan mijn boek Drama Drama Drama. Ik hoop dat je het een leuk boek gevonden hebt. Ik heb er twee maanden aan gewerkt. Van 2 november tot vandaag, 2 januari. Het is zo raar. Het is al 2018. Niet te geloven hoe snel een jaar kan gaan. Maar btw, ik wil jullie bedanken. Bedanken voor het lezen van mijn boek. Nu ben ik zo blij. Want eindelijk. Na 50 hoofdstukken. Kan ik mijn boek op "voltooid" zetten! Het klinkt erg raar maar dat is zo speciaal voor mij! Ik hoop dat jullie dit leuk vonden. Ik vond het in ieder geval enorm leuk om te zien waar dit verhaal heen ging. Want het had niet een echt thema. Zoals jullie al gemerkt hebben.

Lieve lezers, ik wens jullie het beste jaar wat je je kan voorstellen. Liefs Serena❤️

Je bent nu vast helemaal sad. (of niet😂) Omdat dit boek gestopt is. Maar niet getreurd! Er komt een deel twee! Jep, een deel twee. De hoofdpersoon is uiteraard niet Mandy. De schrijfstijl is ook anders. Omdat ik dat nu fijner vind. De hoofdpersoon is Sarah. Gewoon de blonde met groene ogen Sarah! Alleen het zijn alleen de namen. Dus ik ga niet verder met de schrijfstijl. Ook was er in dit boek geen thema. Maar het volgende boek wel. Hieronder staat de beschrijving! Veel leesplezier! (of niet😂)

Sarah is 15 jaar oud en ze heeft een perfect leventje. Woont in een prachtige villa en ze heeft ook de perfecte familie. Haar ouders, Jonathan en Mandy zijn erg lief voor haar. Ze heeft alles wat haar hartje begeerd.

Maar een keer. Precies één jaar geleden. Werd ze ontvoerd. Net zoals haar moeder. Ze werd ontvoerd door de zoon van Daan. Hij was de verkrachter en ontvoerder van Mandy, haar moeder. Ze werd bijna een hele maand verkracht en binnen gehouden. Ze werd bijna verkocht. Gelukkig redde haar vriendje Anass haar.

Sarah doet er alles aan om haar oude leventje weer op te bouwen. Met jongens kan ze niet goed meer omgaan. Ze valt zowat flauw. Maar het lukt haar. Ze gaat eigenlijk alleen nog maar om met meiden. Maar daar heeft niemand problemen mee. Ze had weer alles onder controle.

Tot ze op een keer naar school ging en ze een raar voicemail berichtje kreeg van haar ouders. Tien minuten later komt er in het nieuws dat er een vliegtuig is neergestort. Het vliegtuig waar haar ouders inzaten. Haar hele leven stort in. Wat moet ze nu?

Ze is nog maar 15. Bijna 16. Ze is te jong om op zichzelf te gaan wonen. Dus ze heeft geen andere keuze; naar een internaat. Ze heeft er allesbehalve zin in. Naar welk internaat ze gaat is niet aan haar.

Haar oom mag het bepalen. Omdat dat haar enige familielid is. Haar tante Rose was ook bij het ongeval. Dus haar kon ze geen hulp vragen. Alleen haar oom van haar vaders kant. Hij was ontzettend close met haar vader.

Sarah was nieuwsgierig waarheen ze ging. Die oom wist dat ze niet van jongens hield. Dus Sarah had verwacht dat ze naar een meisjes internaat zou gaan. Iedereeen dacht dat.

Maar hij dacht heel anders. Hij vond dat het niet kon. Een meisje bang voor jongens.

Ze moest naar een jongens internaat. Haar grootste nachtmerrie; jongens! Met 300 jongens op een school!!!

Achtervolgd door de liefdeWhere stories live. Discover now