46.časť

317 24 6
                                    

„Keď ja nikdy nedokážem rozoznať realitu od sna. Keď je pri mne, mám pocit akoby..akoby sa to dialo naozaj."

„Čo keď to sen nie je? Čo keď to je skutočnosť, ale odohráva sa to len vo vaš- teda tvojej hlave ?" poriadne som sa nad tým zamyslela a začalo mi to dávať zmysel. Otec ku mne tak isto chodí do snov a musí to byť reálne, inak by som nemala na ruke jeho talizman, s ktorým bol pochovaný. Možno má Harold pravdu.

„Keď máš pravdu, tak čo musíme urobiť?"

„ Musíš povedať jej meno."

To znamená, že ju zasa musím vidieť," zaplakaným hlasom som dodala. Harold len sklonil hlavu k zemi.

„Inak to nepôjde, ver mi. Bude to poslednýkrát čo ju uvidíš," povzbudivo sa na mňa pozrel, čo mi pridalo aspoň trocha sebavedomia.

„Bojím sa," šepla som.

„To, že sa bojíš je v poriadku. Znamená to, že sa chystáš urobiť niečo veľmi, veľmi odvážne, Isabella," palcom mi jemne pohladil dlaň, na čo som len pomaly privrela oči. V tom momente som si uvedomila, že by som sa bez neho na nič nezmôhla.

„ Čo keby sme tie raňajky dojedli, o chvíľu nám vychladnú."

„Dobre."

Keď sme po dlhom rozhovore konečne dojedli, Harold vstal a zobral taniere. Ja som tam len mĺčky zostala sedieť, premýšľajúc nad tým všetkým, čo sa deje v mojej hlave. Prečo som si až tak neskoro uvedomila, ako mi Harold pomáha?

V tom som sa potichu postavila a zasunula za sebou stoličku. Keď Harold doumýval riad, podišla som k nemu a silno obtočila ruky okolo jeho krku. Najprv tam len tak stál, no potom ma rukami obtočil okolo pásu.

„Ďakujem," zamrmlala som do jeho ramena.

„Za čo?"

„Bez teba by som to nezvládla," chytila som ho o čosi silnejšie, na čo mi rukou prešiel pomedzi vlasy.

To ja by som to nezvládol."

Viem, viem...prv, než si poviete " prečo je táto časť taká krátka?" sa vám musím s niečim priznať.. Aj keď majú časti vychádzať každý tretí deň, dnes som sa absolútne necítila na to, aby som ju vydala. A taktiež mi zostávajú len tri....tri predpísané časti.. Takže idem písať písať a písať aby som mohla čo najskôr vydať časť s dobrým pocitom :)) Dúfam, že vám jej dlžka až tak neprekáža, no obsahovo je celkom potrebná.. Ďakujem vám za všetko :)) LY


Only angel (H.S)Where stories live. Discover now