FAVORİ & BULUTLAR DA AĞLAR

2K 125 53
                                    



                                             ♣ FAVORİ & BULUTLAR DA AĞLAR ORTAK ÖZEL BÖLÜMÜ ♣ 


Gözlerimi açtığımda garip bir odada buldum kendimi.

Bir dakika ya ben burada ne arıyorum?

"Taylan?" diye mırıldandığımda bir anda sevdiceğim kafasını kaldırdı. Benden uzakta, benim gibi bir sandalyeye oturtulmuştu ama benim Fındık Gözlü Prensi'min yüzüne bir sürü iğnesi olan garip bir maske takmışlardı. İğnelerin tenine değmesine sadece birkaç milim vardı.

"Cennet?" diye soludu bir anda korkuyla. "Neredeyiz biz?"

"Bir şey biliyorsam Arap Bacı olayım!" dedim hiddetle. "Neredeyiz yahu biz?"

"Kim böyle sinir bozucu bir şekilde konuşan?" Bir kız sesi duyduğumda kafamı yana çevirdim. Benim gibi sandalyeye bağlı şekilde oturtulmuştu. Kısacık, kulaklarının az aşağısında biten açık kahverengi saçları vardı. Kafasını kaldırıp bana doğru baktığında yüzünü kaplayan çilleri fark ettim. Normalde aşırı tatliş, ponçik ve de sevimli durması gereken çiller kızın bet suratında çok korkunç duruyordu. Öyle bir bakıyordu ki, beni korkutuyordu... Kafasını aşağıya doğru eğmiş, yüzünü ekşitmiş ve gözlerini kısmıştı. Gözleri nasıl olduğunu anlamadığım biçimde kırmızı renkteydi. Ay üç harfli filan olmasaydı bari.

Ben korkarım ayol!

"Nam?" dediğinde bir erkek sesi kız dahil sevdiceğimle benim de bakışlarımız kızın arkasına kaydı. Benim sevdiceğim gibi çocuğun suratına da garip bir maske takılmıştı ve onda da küçük iğneler vardı. Çocuk Taylan'ımdan birazcık uzun gibi duruyordu, simsiyah saçları vardı, uykulu bakan gözlerinden parlak yeşil rengini seçebiliyordum. Bu kız ile oğlan birbirlerini tanıyorlar mıydı acep?

"Kimsiniz acaba?" diye sorduğumda ikisinin de bakışları bize döndü. Garip bir şekilde bembeyaz bir odada bağlanmış şekilde otururken nedense onların kim olduğunu daha çok merak ediyordum. "Birbirinizi tanıyor musunuz?"

"Benim adım Ulaş," dedi çocuk kafasını sağlayıp vücudunu dikleştirerek. "bu kızın adı da Nam."

"Namverân," dedi anında korkunç suratlı kız soğuk bir sesle. "hala adımı düzgün söylemeyi beceremedin, IQ'un ayakkabı numarandan düşük sanırım!"

Oo diss!

İç sesim coşarken Taylan bana anlamadığını belli eden bakışlar atıyordu. "Görüldüğü üzere biraz da gıcıktır kendisi. İnsan fobisi var da biraz." Ulaş sinir bozucu bir şekilde Nam'a gülümsediğinde kız ona resmen dişlerini gösterdi.

Ay tövbe bismillah.

"Siz sevgili misiniz?" Meraklı Fındığım kafasını kaldırıp sorduğunda kız resmen ateş püskürterek döndü bize. Sevdiceğime çok hareket etmemesini söylemek istedim, iğnelerin batmasından korkuyordum.

"Sevgili mi? Ben ve o işe yaramaz aptal, problem-sapık çocuk mu? Sizin gözleriniz gerçekten görüyor mu? Yoksa zekanız akmaya mı başladı?"

"Çemkirme insanlara," dedi Ulaş. Vallahi çocuğu kızdan çok sevmiştim. Kız biraz yabaniydi, burnu havada gibiydi. Aynı Nur'a benziyordu.

Ay o yellooooz! Bak hatırladım yine sinirlendim.

"Peki siz sevgili misiniz?" diye sorduğunda Ulaş burnumu gururla havaya diktim.

FAVORİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin