15. Bölüm: "Gümüş Günü"

4.8K 388 65
                                    

Multimedia'da Taylan'ın Cevahir'e gönderdiği fotoğraf var. Üzerinde Keloğlanlı pijama varmış gibi hayal edin. :) Bölüm şarkısı Küçük Emrah - Acıların Çocuğu. 

*


Akşam eve gittiğimde annemi Good Wife izlerken bulduğumda açıkçası şaşırdığımı söyleyebilirim. Kutsal dizi serisini bırakmış başka bir şey izlerken kendini öyle bir kaptırmıştı ki birkaç dakika benim geldiğimi bile fark etmemişti. Önce biraz geç kaldığım için mızırdansa da daha sonra yine diziye kapılıp beni unutmuştu. Bende anında odada çıkıp soyunmuş ve bir duş alıp kendimi rahatlatmıştım.


Bir tanga yapmamış olsak da, Taylan'la beraber dans etmek beni aşırı heyecanlandırmıştı. Kalbim hala elinde mendil oradan oraya sallansa da içimde tarif edilemez bir mutluluk ve huzur vardı. Hani böyle bebe bisküvisi yerden hissedebileceğiniz türden. Bu çocuk resmen tarihe geçmemiş bir uyuşturucu gibiydi! Kurtulması imkansız ve sizi her an öldürebilen türden!

Duşumu alıp çıktığımda üzerimden yük kalkmış gibi hissettim. Bir hafta boyunca Taylan ile dans ederek prova yapacaktım ben, buna nasıl dayanacaktım? Kalbim nasıl dayanacaktı? Ya kalpten gidersem ne olurdu?


Dolabımın önüne ilerleyip iç çamaşırlarımı ve Ay Savaşçısı baskılı pijamalarımı çıkarıp hızlıca giyindim. Taylan'ın Keloğlanlı baskılı çorapları aklıma gelirken kıkırdamama engel olamadım. Benim Ay Savaşçısı'na takık olmam gibi acaba o da Keloğlan'a mı takıktı? Gözümün önüne elinde şekerli yoğurtla pijamalar içinde Keloğlan izleyen bir Taylan görüntüsü geldiğinde sırıttım. Saat henüz dört olmasına rağmen ne yapıyor olduğunu merak ettim. Ayrılalı en fazla bir saat olmuştu ama halay mendiliyle sümüklerini silmeye başlayan kalbim çoktan onu özlemişti bile.


Ben hayallerimde Taylan'ımı düşlerken bir anda telefonumun mesaj sesinin odamı inletmesiyle kalbim ağzıma geldi. Az kalsın filtreden geçip, "Taylaaaan!" diye ölecekti garibim sonra bende hayvansal hayata bağlayacaktım. Baş parmağımı üst dişlerime dayayıp şu, aklım çıktı, hareketini yapıp telefonuma uzandım ve ekran kilidini açtım. Mesajın kimden geldiğini görmemle Honki Ponki için selama durmam bir oldu. Kutsal Tetrisler aşkına! Kalbim göğsümdeki yerini almış oradan oraya hoplarken, parmaklarım titrer halde mesajı açtım. Ay vallahi oksijen fazlasından ölecektim.


Kimden: Favori

Multimedia

Pijamalarımı giydim çoktan. Senin de giymiş olduğunu düşünüyorum. Şimdi test çözeceğim. Çok fazla Deli Saraylı izleyip ödevlerini unutma, 3C :)


Mesajın hemen üstünde, üzerinde Keloğlan baskılı pijamasıyla çekildiği bir fotoğrafı vardı. Ağzı kulaklarında, gözleri kaybolmuş bir şekilde gülümsüyordu eye smile'ına kurban olduğumun uşağı!


Ay... Acaba bu Çekik Gözlü Prensi'm bana ders nasihatı verme ayağına pijamalı fotoğrafını gönderip alttan alttan erotik mesaj mı veriyordu? Yoksa birazdan, üzerinde ne var, muhabbetine mi bağlayacaktı?


Allaaaah!


Kalbim bu sefer mendili parçalayıp kendini yerlere attığında derin bir nefes aldım. Yine artı on sekize bağlıyordum. Taylan'ım, benim nazik Prensi'min aklına gelmezdi böyle pis muhabbetler. Bir kere o tabiri caiz değil ama muhallebi çocuğuydu. Şehrin mazlum yakışıklısı ve örnek evladıydı. Bu tür taraklarda bezi olmazdı.

FAVORİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin