Özel Bölüm 3: "Seni Seviyorum...Cennet."

3.2K 329 70
                                    


Üniversite.

Hakkında ne denir ki? Sanırım üniversite tam olarak kurtlar sofrası...ve bu sofradaki tek koyunda birinci sınıflar oluyor.  Bambaşka bir yer ve bambaşka bir hiyerarşi. Aslında giderken çok fazla korkmuştum, belki annemin arkamdan üç kere su dökmesi de bunda etki bırakmıştı ama büyük bir şehir...kanımı dondurmuştu.

Ama üç ayı geride bıraktıktan sonra...

Anam rahat be!

Şehrimden, ailemden uzağım belki ama yeni arkadaşlıklar kurdum ve bulunduğum yere fazlasıyla alıştım. Nasıl alışmam ki, benim Çekik Gözlü Prensi'm yanı başımda. Kolaysa alışma! Böyle aklıma gelince fena oluyorum, serçe parmağımdan yukarıya kadar bir titreme geliyor ki, kızgın sevgilinin mesajları ardından titreyen telefon gibi zangır zangır titriyorum.

Senin ne tuzun kuru be! Bathsız bedevilik devri sona erdi, kardeşim!

Kalbim gümbürdeyince bende aynı çoşkuyla nefes aldım. Garsona işaret verip ikinci meyveli gazozumu istedim. Ayaklarımı neşeyle sallıyordum. Taylan'ın gelmesini beklerken kendimi meşgul etmek için telefonuma sarıldım. Annem her zaman ki gibi bin beş yüzüncü kez beni aramış, nasıl olduğumu sormuştu ve sanırım bu davranışından hiç vazgeçmeyecekti. Sevdiceğime giderken beni emanet ettiğini -yine- duymuştum o kadar yani!

Benimde aklım ondaydı ama çaktırmıyordum. Yoksa şımarırdı şimdi Atarlı Ergen.

"Ayy," dedim kıpır kıpır. "çok güzel bir gün!" Yan masalardan birkaç kişi bana bön bön bakınca omuzumu silktim. "Ne var?" diye sordum sanki garip bir şey yapıyormuşum gibi bakanlara.

Eski sen olsaydın şuan bunu bile diyemiyordun kız, gurur duyuyorum seninle!

Beynim göğsünü kabartarak konuştuğunda onayladım onu. Bende kendimle çok gurur duyuyordum valla. Taylan'a hediye alacağım oyuncak figürünü sonradan gelip elimden almaya çalışan kadınla bile kavga etmiştim be ben! Koroel'e heykelimin filan dikilmesi gerekti.

Yeşil sahalarda Cevahir'den beklenmeyen hareketler!

Kalbim de işin içine katıldığında gözlerimi telefonuma dikip kıkırdadım. İnsanlar iyice beni deli sanacaktı yoksa valla.

Kimden: Sevgili Yarım

Beni Damla'dan kurtarman için sana rüşvet teklif ediyorum. İşte teklifim: eğer beni almaya gelirsen Ozmo dergilerine sponsor olacağım. Ha? Ne dersin? :)))

Efdal'in yollamış olduğu mesaja bakıp güldüm. Damla onun canını okuyor olmalıydı. Eh ama o kaşınmıştı değil mi!

Kime: Sevgili Yarım

Çok çekici bir teklif...ama maalesef hayır demek zorundayım! Ha ha!

Ekrana bakıp kötü bir gülüş attım. Kim bilir ne durumdaydı şuan. Elinde zilyon tane alışveriş poşeti kıyafet deneyen Damla'ya bıkkınlıkla nasıl göründüğünü söylüyordu. Damla'nın kuzeninin düğünü kesinlikle Efdal'in sonunu getirecekti. Hele ki Damla bu kadar gaza gelmişken! Gün sonu Efdal'i AVM zemininden kazıyarak götüreceklerdi.

Sevgili yarımın cevabı gecikmedi.

Kimden: Sevgili Yarım

Pis kız. Gülüyor bir de! Allah seni ne etmesin Cevahir! Çağlar gelsin de başına ekşisin inşallah! Gay arkadaşlarıyla oturmaya gelsinler de Taylan'ın gözlerine mukayyet olmak için şekilden şekile gir inşallah! Küstüm sana.

FAVORİWhere stories live. Discover now