「update」

206 18 15
                                    




Het spijt me.

Waar moet ik anders beginnen?

Ik heb mijn leven weer een beetje onder controle en ben gewoonweg bijna helemaal gestopt met het gene wat zo belangrijk voor me is. Nog steeds vind ik het slecht van mezelf dat ik mijn boeken niet heb afgekregen, dat ik er mee ben gestopt omdat het niks voor mij is. 

En daar voel ik me slecht over.

Ik kan niet de leuke dingen uit het leven halen. Dat is gewoon niet hoe mijn wereld in elkaar zit.  Ja, ik ben de laatste tijd bijhoorlijk veel vrienden kwijt geraakt. Ja, ik heb momenten gehad waar ik dacht dat ik alles kwijt was. Ja, het voelt alsof ik verkeerd bezig ben en ja ik voel me simpel gezegt alleen.

Maar het gaat beter met me.

Het is nu 5 december half 12, ik heb zojuist 5 boeken verwijderd en ik heb geen spijt. Ik besteed meer meer tijd aan school dan dat ik tijd besteed aan mijn vrienden en ik heb geen spijt. Voor de mensen die echt geen idee hebben waarover ik het heb en denken dat ik me aanstel. Deze problemen begonnen november 2015. Een jaar geleden dus. En ik weet niet hoe ik het voor elkaar heb gekregen maar het gaat beter met me.

Op naar 2017.

Ps. Voor de mensen die hier alleen kwamen voor een nieuw hoofdstuk en het niks boeit wat ik hierboven heb geschreven. Wacht nog even. Ik heb besloten om definitief een einde te maken aan dit boek. Als het af is post ik het.

Pps. Ik heb een Engelstalig boek geschreven (Jimin shortstory ja ik ben fan van BTS plottwist) Wanneer zal ik die erop zetten? 

Ppps. Sorry maar ik ga alle 700 nogwat notifications niet teruglezen.

Voor de mensen die dit nog lezen, Wil je alsjeblieft feedback geven over wat je van dit account vind en wat je er nog bij zou willen/veranderen?

Dankjewel (het voelt fijn om weer even iets geschreven te hebben)


Run Away//5sos DISCONTINUED Where stories live. Discover now