26

402 40 21
                                    

Allereerst. Bedankt voor de 122K!

Pov Shawn (hehe)

Er word hard gelachen wanneer Nash in het water word gegooit. Iedereen doet mee behalve Cameron. Ik sta op uit de ligstoel en loop naar hem toe.

'Whatsup?' Vraag ik.

'Allison' zucht hij.

Ik geef hem een het-komt-wel-goed blik en stoot tegen zijn schouder.

In het begin, toen we nog niet wisten dat ze in het ziekenhuis lag. Waren we allebij nachten wakker, bezorgd over waar ze was. We waren naar de politie gegaan zo snel als we konden en een paar dagen later zeiden ze dat ze al was gevonden. Natuurlijk wouden we naar haar toe maar ze mocht geen bezoek hebben. Het enige wat ze zeiden is dat het slecht met haar ging. Cameron was er kapot van. Hij heeft altijd al een oogje op Allison gehad en was gebroken. We wachten weken lang af tot het moment dat ze een foto plaatste op Instagram.

@AllisonHood

Here we go! #slfl

Na die foto was de media weer vol van foto's van Allison en de andere jongens. Cameron was blij om te zien dat ze er weer bovenop was gekomen. Tot een paar dagen geleden. Er verschenen foto's van Luke en Allison en Cameron werd zo kwaad van jalozie dat hij zich op zijn kamer heeft opgesloten voor een paar dagen. Hij is helemaal gek op haar. We proberen hem af te leiden met leuke dingen wat deels lukt.

'Ik mis haar bro' zegt hij zacht.

'Ik ook' antwoord ik.

'Ik ga nog even wat drinken halen, wil jij ook?' Vraag ik aan hem.

'Gewoon cola'

'Ik knik en loop naar binnen. Ik trek net de deur van de koelkast open als mijn telefoon overgaat. Verbaast sluit ik de deur en pak mijn telefoon. Mijn hart mist een slag wanneer ik zie wie er belt.

Allison.

//mini filler oeps. Mja nu ga ik verder met Death Note :)

Run Away//5sos DISCONTINUED Where stories live. Discover now