8

1.4K 114 15
                                    

Thanks guys, jullie berichtjes deden me goed. Ik heb het er ook met vriendinnen over gehad en ik blijf updaten maar wel weinig, dus geniet er nu in de vakantie maar van x. Ik ben vandaag terug naar huis gegaan en in die reis heb ik 7 hoofdstukken geschreven want ik zat ineens bomvol inspiratie. Morgen ga ik met een internetvriendin naar Eindhoven, misschien kom ik iemand van jullie tegen?

5 Maanden later

Pov Shawn


'Zullen we wat gaan doen? Het is super weer geworden' Probeer ik Allison op te vrolijken.

Even zie ik twijfeling in haar ogen maar zo snel als die kwam was hij weer weg. Voordat ik wat kon zeggen was ze al haar bikini aan het halen. Het zal jullie vast verbazen dat het zo goed met haar gaat.

We zijn vijf maanden verder en Allison is opgeknapt. Alles gaat eigenlijk weer goed. Allison is de abortus vergeten en is weer naar school gegaan. We zien dagelijks wel wat op social media van de jongens van 5 Seconds of Summer maar Allison heeft het contact met ze verbroken hoe vaak ze ook hebben gebeld. Ze wil niks meer met hun te maken hebben.

Ik heb sinds 2 maanden een relatie met Juliette, en we zijn niet uit elkaar te krijgen. Ik weet het nog toen ik haar vroeg als min vriendin, een van de gelukkigste momenten in mijn leven.


FLASHBACK

Samen lopen we door het park, de zon is bijna onder en we zijn net uit eten geweest.

Ik kan het echt niet meer volhouden, ik ben zo verliefd op haar. Ik moet het vertellen.

Zachtjes zing ik voor haar en heb mijn arm om haar schouder. De zon is nu onderhand helemaal weg.

Ik voel hoe Juliette stopt met lopen en naar boven kijkt. Ik volg haar blik en kom uit bij de schitterende sterren die uitblinken in de donkere waas. 'Ze zijn zo mooi' fluisterd ze.

Net zoals jou. denk ik in mezelf

'Kom' fluister ik in haar oor en leidt haar naar het meer. Als we daar bijna zijn voel ik regendruppels op mijn gezicht belanden. Snel rennen we naar een van de bomen om schutting te zoeken.

'Dit is echt perfect' fluisterd ze.

'In de regen staan met een van de leukste jongens die ik ken, zo clich-'

Voordat ze was uitgepraat drukte ik mijn lippen op die van haar,

___________________________________________________

Ja, die dag vergeet ik nooit meer.

Be prepared, er komt veel drama. Met Shawn, 5sos en een paar jongens van Magcon? ;)

Run Away//5sos DISCONTINUED Where stories live. Discover now