9

1.5K 127 28
                                    

Herken je dat gevoel wanneer je op een feest bent en niemand wilt met je praten omdat je zwarte kleding, een band shirt en chokers aan hebt.

Me right now.

Pov Allison

ik gris een willekeurige bikini uit de lade en loop naar de badkamer. Als ik hem heb aangetrokken kijk ik nog even in de spiegel. Het is maar voor een fractie van een seconde. 'Ik moet blij zijn met mezelf' mompel ik zacht. Nog snel pak ik twee handoeken en loop naar beneden, waar Shawn al stond te wachten.

Man, hoe kunnen jongens zo snel zijn?

Ik zie een grijns op zijn gezicht staan,

Jullie moeten een ding weten.

Shawn plus zwemkleding plus grijns betekent niets goeds.

Never.

'Wat wil je ga-' nog voordat ik mijn zin uit kan spreken word ik opgetild en kijk tegen een donkerblauwe zwembroek aan.

'Shawn zet me neer!' Schreeuw ik lachend. Ik sla op zijn rug maar het heeft geen effect. Alleen maar een paar rode vlekken.

'Als je me neerzet kan ik wat voor je doen? Ik kan pizza maken of je kamer opruimen of het huis schoonmaken o- wacht je luisterd niet eens!'

Hij negeerd me volledig en ik voel hem in beweging komen. Een paar seconden later verwelkomt de zon mij en zie ik het zwembad.

Oh shit.

'Shawn Mendes ik ga de hele buurt bij elkaar schreeuwen!'
--------------

Shawn Mendes ik ga de hele buurt bij elkaar schreeuwen!'

Het was waar, hij gooide me in het zwembad en toen ik boven water kwam heb ik ook echt de hele buurt bij elkaar gegilt. De buren kwamen kijken of er wat was en de hond van een paar huizen verder begon te blaffen.

Ik maak goed vrienden.

Nu zijn we eigenlijk elkaar aan het kloten omdat we ons vervelen. Ik lig rustig op een stoel te zonnen tot ik door twee armen word opgetild en moet gaan zitten.

'Ik wou even serieus wat vragen Allison'

'Vraag maar raak'

'Denk je nog vaak aan Luke?'

Ik slik, ik denk soms aan hem, maar niet vaak. Ik weet dat ik nog wat voor hem voel, maar ik probeer het weg te werken. Het is meer dat ik Calum mis. Ik bedoel maar, hij is mijn broer.

'Soms, ik mis Calum eigenlijk wel' zeg ik zacht.

Zonder dat ik het doorheb ontsnapt er een traan uit mijn oog. Ik probeer het te verbergen maar het was te laat.

Shawn veegt heb weg en knuffeld me stevig.

'Je moet even aan wat anders denken. Wat denk je van een feest?'

Er was eens een kip en die heette Celine en nog een kippetje en die heette Tessa en ze hadden een vriendinnengroep maar die woonden niet in de buurt ze moesten het doen via brievenpost. En ineens konden ze vliegen en gingen vliegen naar die vriendengroep.

Nou wat mooi zeg. Ik zit hier op school met een vriendin en dit moest ik dus hier op zetten haha.

Run Away//5sos DISCONTINUED Where stories live. Discover now