11

3K 225 31
                                    

Ik heb volgensmij twee lange uren zitten te huilen en nu lijkt het of dat de tranen gewoon op zijn. Waarom ben ik nou weggerend? Nu denken ze vast dat ik gek ben. Of alleen Calum denkt dat. Hoe kan het dat Calum Hood mijn broer is?! Dit is echt insane.

Na lang, maar dan ook echt lang. Nagedacht te hebben. Begin ik terug te lopen. Ik moet ze leren kennen. En ook dan nog, waar de bloody hell moet ik anders heen?

Ik loop de straat in en zie het huis al in de verte verschijnen. Ik houd de tranen in wat ook aardig goed lukt. Als ik naar de oprit loop zie ik iemand op het bankje naast de deur op de veranda zitten. Correctie. Ik zie Calum daar zitten. Met zijn hoofd in zijn handen en lichte schokken komen van zijn lichaam af. Hij huilt.

Calum Hood huilt om mij.

'C-calum?' Vraag ik met een zachte stem. Hij schrikt op en kijkt me aan. 'Allison' Is het enige wat hij kan uitbrengen en voordat ik kan antwoorden heeft hij me al in een knuffel gewikkeld (A/N XD ik zag hier voor me Allison die in een pluche knuffel werd gewikkeld)
'Ik dacht toen j-je weg rende dat i-ik je alweer kwijt was' Zegt Calum met een schore stem en luide snikken volgen. 'Je bent me niet kwijt Calum. Je bent me niet kwijt' Zeg ik sussend.

Als we zo een paar minuten hebben gestaan laat hij los en kijkt me aan. 'Kom we gaan naar binnen en praten daar wel verder' Zegt Calum en ik stem in.

We zitten zwijgend op de bank naast elkaar. Best wel awkward. Uiteindelijk begint Calum te praten.
'Wat kom je hier eigenlijk doen? Ik bedoel het niet boos maar we dachten dat we je nooit meer konden zien' Een traan ontsnapt uit zijn ooghoek en ik veeg hem weg. 'Ik kwam thuis en vond een brief van mijn pleegouders waarin ze vertelde dat ik ben geadopteerd en dat ze voor altijd weg gingen en ik naar jou moest' Zeg ik. 'Allison je mag bij ons in huis wonen op een voorwaarde' 'En die voorwaarde is?' Vraag ik.

'Ga asjeblieft nooit meer weg'
------------------------------------------------------------

100 stemmen en 900 keer gelezen dit is echt insane thanks!!! So close by 1K...
Volgensmij worden de hoofdstukken steeds kleiner... Ik probeer er wat aan te doen!
MIJN HAND DOET ZO VEEL PIJN VAN HET TEKENEN IK NEEM EVEN EEN BREAK
Willen jullie misschien het boek 'One Last Time' van SmilingAsh_ lezen? Het is echt super goed geschreven en ze verdient zeker meer reads :)
Vote?
Comment?
Follow?
Have a nice day<3

Run Away//5sos DISCONTINUED Where stories live. Discover now