A/N

777 47 13
                                    

Ja, weer een a/n en dus weer gezeur van mij.
Ik neem geen afstand van Wattpad, want ik heb al gemerkt dat dat niet kan. Maar ik voel me gewoon kut. Echt, zwaar, kut. Het ging weer even beter met me maar alle hoop ik weer opgegaan in rook.

School ging even goed. Ik doe mn best maar na de vakantie, en dus nu, word alles weer slechter dus er is 50% dat ik van school moet wisselen en geloof me dat wil ik echt niet.

Run Away is echt, echt slecht aan het worden. Kijk begrijp mij niet verkeerd ik ben juist blij dat ik de 100K heb gehaald maar ik heb echt nu al een half jaar een writersblock en t ziet dr naar uit dat hij nog wel een tijdje blijft. Ik doe nu 2 maanden over anderhalf hoofdstuk en daar door voelt het alsof ik gewoon niet genoeg tijd besteed.

Alles word me gewoon even te veel en dat kan ik gewoon niet aan. Dus ik denk dat het verstandig is dat ik na dat ik PP helemaal heb gepubliceerd dat ik dan WattPad van mijn telefoon verwijder. Want dit account is nu echt verschrikkelijk geworden.

Kijk eens, mijn gezeik is zelfs langer dan een hoofdstuk wat ik in 2 maanden kan schrijven.
Sorry dat ik misschien stom overkom maar zo voel ik me ook.

Ja, ik ben blij dat het concert over 7 dagen is maar wat dan? Als het concert voorbij is heb ik niks om naar uit te kijken. Ja, een proefwerk week waar ik kan zien dat ik nog slechter zal worden.

Ik besef me nu pas dat ik echt druk op me voel. Toen ik nog maar 20 volgers en 300 reads had was ik vrij en schreef elke dag 2 hoofdstukken. Nu voel ik enorme druk op me.
Is het wel goeie spelling?
Heeft het wel een onderwerp
Is het lang genoeg?

Ik voel me ook alleen op Wattpad. Ik bedoel, ik zie vaak accounts samen werken of met elkaar praten en ik voel me een buitenbeentje.

Ik had in gedachte om veel te schrijven en pas te uploaden in de zomervakantie. En ik denk dat ik dat wel ga doen. Heeft iemand iets wat ze in dit boek willen?

Sorry dat ik jullie stoorde met al dit gezeik maar ik zat er gewoon echt mee en soms heb je dat gevoel dat je het gewoon even kwijt wilt.

Run Away//5sos DISCONTINUED Where stories live. Discover now