14

2.9K 194 49
                                    

'Hoe warm is het hier wel niet' Zeg ik puffend als we buiten lopen. "'Hoe koud is het wel niet in Nederland' Zegt Calum om me te plagen. We lopen voor mijn gevoel al veel te lang rond maar Calum zegt dat we er bijna zijn.

Bijna.

Dat zei hij tien minuten geleden ook al.

'Dit huis is het' Zegt hij als we voor een huis staan. Het is iets groter dan een normaal huis maar nog steeds normaal. Get it?

Ik loop naar de deur toe en wil net op de bel drukken als Calum mijn hand tegenhoud. Hij pakt de deurklink en de deur gaat open. Hij glimlacht.

We lopen naar binnen en Calum roept 'Ik ben er en heb iemand meegenomen!' Een paar seconden later hoor ik allemaal stemmen.

'Pizza?'

'Een nieuwe gitaar?'

'Heb je eindelijk een vriendin?!'

Oke, bij de laatste barsten we in lachen uit. We lopen de woonkamer in en als Michael me ziet krijgt hij een bigsmile op zijn gezicht.

Ik herhaal Michael Gordon Clifford heeft een bigsmile.

Dat betekent nooit iets goeds.

'Allison!' Hij komt naar me toe en tilt me op en draait rondjes als een gek. 'Kennen jullie elkaar al?' Vraagt Calum niet begrijpend. Ik knik en inmiddels zijn Ashton en Luke er ook bijgekomen.

'Nou dan kan ik je alleen nog maar voorstellen aan Luke!' Zegt Calum mokkend. Luke loopt naar me toe en geeft me een knuffel 'Hey' Zegt hij. "Hey" Zeg ik maar terug omdat ik overrompeld was door de knuffel. 'Leuk shirt' zegt Luke als hij mijn Nirvana shirt ziet. 'Thanks'

'Wacht.' Zegt Michael als de knuffel voorbij is. Iedereen kijkt hem gespannen aan. Hij heeft een sirrieuze blik in zijn ogen 'All jij was hier voor.. Dus Calum is... En jij bent... OH MY GOD WE HEBBEN EEN NIEUWE HOOD' Schreeuwt Michael door het huis.

'Dus wat zijn jij en Calum van elkaar?" Vraagt Luke lachend. "Ze is mijn zusje en daar ben ik trots op" Zegt Calum terwijl hij me knuffelt. Alle drie kijken ze met een raar gezicht naar ons en ik vertel het verhaal.

"Wow dat maak je niet elke dag mee" Zegt Luke. Ik merkte dat hij terwijl ik het verhaal vertelde heel de tijd naar me keek. Of zelfs staarde. Een beetje creepy maar oke.

Ze zijn nu aan het repeteren en ik kijk aandachtig naar ze.

Michael heeft een geconcentreerd gezicht.

Ashton een grappig gezicht.

Calum heeft een sirrieus gezicht.

En Luke. Hoe moet ik het zeggen? Een pinguïn gezichtje?

Ik had nooit twee weken geleden kunnen denken dat ik nu in Australië in een huis mijn broer en de 5SoS members zag repeteren.

HEYHEYHEY GUES WHO'S HERE
Ik heb een nieuwe fanfic van Mikey geschreven willen jullie hem misschien lezen? Het zijn kleine hoofdstukken en hij word ook niet te lang.
ALMOST THE 1.3K
Vote?
Comment?
Follow?
Bye peepz<3

Run Away//5sos DISCONTINUED Where stories live. Discover now