33

349 29 10
                                    

DIT HOOFDSTUK IS HET BESTE WAT JE KAN VERWACHTEN VAN TESSA DIE SMUT SCHRIJFT DUS ALS JE ER NIET TEGEN KAN IK HEB JE GEWAARSCHUWT

Onze lippen bewegen synchroon op elkaar. Ze pakt een plukje van mijn haar en trekt mij dichter naar haar toe. Ik haal mijn hand van haar hand af en leg deze op haar heup.

Zachtjes tik ik met mijn tong tegen haar onderlip en vraag ik om toestemming die ze me ook geeft. Zonder het contact van onze lippen te verbreken draait ze ons om zodat ze op me ligt. Ik kreun door de onverwachte beweging en pak haar kont vast. Ze lacht door de zoen door en gaat verder. Sinds wanneer is ze zo geworden? Ik voel haar kouden handen onder mijn shirt en ze trekt hem uit. Ze legt haar handen op mijn borstkas.

'De taxi staat klaar zo- oh, ik ga maar weer eens'

Geschrokken kijk ik naar Ashton die een duim op steekt en grijnst. Snel doet hij de deur weer dicht. Ik kij hem nog even na en voel hoe Allison zacht kusjes drukt in mijn nek. Het duurt even voordat ik door heb waar ze mee bezig is.

'Ohgod All' kreun ik terwijl ze op het plekje zuigt. Als ze klaar is blaast ze er nog zacht over wat mij tintelingen opleverd. Ze grijnst en wilt weer verder gaan maar ik draai ons om zodat ik hetzelfde terug kan doen. Zo snel komt ze er niet vanaf.

'Misschien moeten we maar eens gaan' fluisterd ze in mijn oor. Ik knik en trek mijn shirt aan. We hadden onze koffers al ingepakt dus die hoeven we alleen mee te nemen.

'Ehm, hoe gaan we dit verbergen?' Grinnikt Allison. Juist ja, de zuigzoenen zijn voor iedereen zichtbaar. Ik loop naar haar toe en kus haar lippen.

'Fuck them, ze mogen denken wat ze willen'

'Ja dat sna-'

Allison werd afgekapt door geschreeuw wat van buiten komt.

'Shit, de fans staan er, nu zien ze het. Oke All ze komen niet aan je ik bescherm je wel oke?' Ik weet dat ze niet tegen drukte kan en vooral fans. Ze knikt

We doen onze zonnebrillen op en ik trek haar dicht tegen me aan. We doen de deur open en gelijk staan er fans en bewakers om ons heen.

'Wat? Is die hoer er nog steeds?'

'Luke neem mij!'

'Allison je bent fake!'

Ik kijk naar Allison en zie dat ze met tranen in haar ogen alles probeerd te negeren.

'Lukey waarom neem je haar terwijl je mij kan hebben!'

'Val dood Allison! Word we wereld nog een beetje beter'

Ik draai me om en kijk in de richting waar de stem van daan kwam. Tussen de gillende meiden was er een meisje met platina blond haar en zo wat oranje huid. En dan al niet over de make up te beginnen, ik heb er geen verstand van maar dit is vieswat gezegt om te kotsen.

'Om zulke dingen te zeggen profiteer alleen jij. Het boeit niemand dat je zo praat omdat je bluft. Allison betekend alles voor me. Bedenk je eerst voordat je zo iets psychisch zegt' zeg ik eentonig. Ik heb nu echt genoeg van de haat en Allison ook.

T meisje kijkt me met open mond aan. Ik geef geen emotie en loop terug naar Allison, die omringd is door bewakers.

'Hey babe het is oké ik ben er' fluister ik en druk een kus op haar voorhoofd. Ik hoor haar zuchten. 'Ik wil hier weg'

Run Away//5sos DISCONTINUED Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum