12

2.9K 211 19
                                    

POV ALLISON

We hebben lang gepraat en zijn ouders zijn er ook bij gekomen. Of eigenlijk ook mijn ouders. In het begin voelde we een rare sfeer maar we hebben veel gelachen en ze voelen nu ook echt als familie voor mij. Het onderwerp over waarom ik ze niet kende hebben we ook gehad. Mijn biologische moeder had voor de man waar ze nu mee is getrouwd, Calum's vader. Een andere vriend. Het bleek dat ze zwanger was van mij en toen heeft hij haar verlaten. Eigenlijk vind ik dat niet kunnen. Bruut gewoon!

Nu ik hier ben, ben ik blij dat ik weg ben gegaan thuis. Thuis. Thuis. Thui "Shit!" Roep ik. Ik zit samen met Calum op zijn kamer. We zijn na het eten naar boven gegaan en hebben persoonlijk nog wat gepraat. 'wat is er?' Calum kijkt me vragend aan. 'Wel ehm, ik had belooft om mijn beste vriend te bellen als ik geland was.' Ik bel hem morgen wel door het tijdsverschil" Zeg ik. Hij knikt begrijpelijk. Daarna volgt er een stilte.

'Maaaar. Ik heb een YouTube video opgenomen met hem en we kunnen gaan kijken hoevaak hij is bekeken?' Stel ik als vraag. 'Jij zingen?' Vraagt Calum als grapje. Ik grinnik en sla hem zachtjes op zijn hoofd. Die jongen is soms echt gek.

We gaan naar Youtube en ik klik het kanaal van Shawn Mendes aan. De video staat bovenaan bij zijn video's. Ik glimlach. Ik klik op de 'play' button en de video start.

"Hey ik ben Shawn en dit is Allison mijn beste vriendin. We maken deze video omdat Allison gaat verhuizen en we wouden altijd al een video samen maken. Dussss here we go!"

De rest van het filmpje zit Calum met een open mond naar het scherm te starem. 'Cal waarom kijk je zo?' Grinnik ik. 'Je bent gewoon zo fucking goed in zingen dat had ik niet verwacht van je.' Ik kijk hem met een Wat-denk-je-ik-ben-je-zus blik aan.

Die blik in zijn ogen betekent niet veel goeds.

Even later zitten we in een hevig kussengevecht op leven en dood.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik heb een nieuwe cover gemaakt zal ik die erop zetten of is deze goed? Bc idduno meh.

A/N DUBHSWOUHEUVHV WIE GAAT ER OOK NAAR TCA KIJKEN STRAKS IK FLIP HEM NU AL EN HUIL BIJNA MEH 5SOS GAAT OPTREDEN

IK GA NU SLAPEN EN ZET MN WEKKER ZODAT IK OPTIJD WAKKER WORD MAAR IK GA TOCH NIET SLAPEN IDC IM EXITED

Vote?

Comment?

Follow?
Have a nice day peepz<3

Run Away//5sos DISCONTINUED Where stories live. Discover now