7.

3.2K 213 41
                                    

Ik voelde iets nats op mijn schouder.

Tranen.

De tranen van Shawn.

'Oh mijn god Shawn. Ik ga je zo freaking hard missen' zei ik half huilend. Nu pas besef ik hoe veel hij voor mij betekent. 'Het gaat hier echt anders worden zonder jou All'

TIJDSPRONG

*poef*

Hier sta ik dan. Samen met Shawn op het vliegveld. Nu wil ik hem écht niet meer loslaten. Volgensmij stonden we daar heel lang te knuffelen want er waren al weer 10 minuten voorbij.

'I-ik moet nu echt gaan' Zeg ik zacht. 'Ik begrijp het All. Maar maak er een leuke tijd van en als we vakantie hebben kom ik gelijk naar je toe' Ahw. Hij glimlacht weer.

Ik heb Shawn gedag gezegd en mijn koffer ingecheckt. Ik heb nu alleen nog maar mijn handbagage. Ik loop op een rustig tempo naar de hoek waar ik moet inchecken voor het vliegtuig.

Uit mijn handbagage haal ik mijn Iphone en plug mijn oortjes in. Ik zet Spotify op en gelijk klinken de eerste klanken van Amnesia in mijn oren. Dit lied doet altijd wat met me. Soms wil ik wakker worden met geheugenverlies om stomme dingen te vergeten.

---FLASHBACK---

'He jij daar!' Ik wist niet omdat hij het tegen mij had dus liep door.

'Ik heb het tegen jou! Het meisje met de bruine haren en het pennyboard!' Ik slikte. Het gebeurt niet vaak dat Carter. De bad boy van de school tegen je praat. Ik stopte abrupt en keek om.

Daar stond hij. De jongen waar iedereen bang voor is. Waar ik bang voor ben. 'Kan je niet praten of zo!?' Ik draaide me om en liep weg. Ik wou niet meemaken wat de verhalen over hem vertellen.

Maar het was te laat. Hij trok me een steegje in en duwde me tegen de muur. Hij pakte mijn handen en hield ze vast zodat ik niks meer kon doen. Ik was compleet weerloos. Hij begon mijn kleding uit te trekken. Nou, uittrekken. Hij trok het van mijn lijf af als een wild beest.

Tranen stroomde over mijn wangen.

Ik kon er niets tegen doen.

Ik was weerloos.

Ik was waarloos.

Ik was verkracht.

--EINDE FLASHBACK--

Ik heb het aan niemand vertelt omdat ik me dan zwak voel. Ik wil sterk blijven.

Ik kijk op mijn Iphone. Over een uur gaat het vliegtuig. Waarom was ik ook al weer zo vroeg gegaan? Ach ja, beter te vroeg dan te laat toch!


Run Away//5sos DISCONTINUED Where stories live. Discover now