20

581 51 3
                                    

Willen jullie even kijken of jullie hoofdstuk 18 al hebben gelezen? Want hoofdstuk 18 is 130 keer gelezen en hoofdstuk 19 260 keer.


L U K E

Ik open langzaam mijn ogen en besef me pas na een paar seconden dat we in de tour bus zitten. Ik heb zo veel zin in de tour van Sounds Live Feels Live! Allison heeft haar eigen bunker gekregen onder die van mij. Ik leun met mijn borst tegen de rand van het bed aan en kijk onder me. Geen Allison. Dat ze zo vroeg uit bed is is nieuw. Als ik mijn ogen langs alle andere bunkers een voor een laat glijden kom ik tot de conclusie dat iedereen al wakker is. Heb ik zo lang geslapen?

Ik ga weer liggen en kijk doelloos naar het plafond. Uit verveling pak ik mijn telefoon en ga naar Twitter.

_

@ Lukehemmings

Cant wait to see you guys soon! #SLFL

_

Glimlachend sluit ik mijn telefoon uit door de lieve reacties.  Na een paar minuten ben ik er echt klaar mee om hier alleen te zitten en sta op uit bed. Na een paar stappen hoor ik al gelach uit de woon kamer komen. Ik doe de deur open en kijk rond. Michael maakt gelijk een opmerking.

'Aye doornroosje lekker lang geslapen?'

Natuurlijk lacht iedereen en ik ook. Ik laat mijn ogen verder glijden en ik dan valt het me pas op dat iedereen nog niet normaal is aangekleed. Zelfs Allison heeft een shirt aan met alleen een slipje eronder.

'Damn' fluister ik in de hoop dat niemand het hoorde. Ze heeft echt een goddelijk lichaam.

'Wat?' vraagt Allison, die niks door heeft.

'N-niks' stotter ik, en ik zie Ashton grijnzen. Calum daar in tegen kijkt me waarschuwend aan.


Yea right boy, ze word weer de mijne, en ik zal haar niet breken.

-----------------------------------

'Wacht je hebt nog een beetje plakkend spul op je gezicht'

'Waar?'

'Op je wang'

'Lik het eraf'

'Nee! Dat is nasty!'

Lachend pakte ik een handdoek en gooide hem naar Lukes gezicht. Het is ons gelukt om de pannekoeken onaangebrand te bakken maar het beslag erop doen werkte niet zoals gepland. Inmiddels heeft Luke de stroop, of wat het ook is, eraf gehaald.

'Oke nu nog alles van de muur'

Na een half uur waren we klaar zonder gezeur. De jongens gaven ons wat privacy om bij te praten.

Ye right.

I know its a filler maar ik ben weer uit mn boost. De laatste week van school (over 6/7 weken) heb ik mn pww en ik moet daar echt keihard voor leren so ye

Run Away//5sos DISCONTINUED Where stories live. Discover now