17

2.6K 188 3
                                    

Ik kijk naast me in twee helderblauwe ogen.

De helderblauwe ogen van Luke.

'Hey waarom rende je weg?' Vroeg Luke zacht. 'K-kan ik je vertrouwen?' Vraag ik aan hem. 'Natuurlijk All' ondertussen liep hij verder naar mij toe en ging naast me zitten en keek mij aan. Ik zuchtte diep en begon aan mijn verhaal. Ik moet het toch ooit tegen iemand vertellen. Ik heb het zelfs niet tegen Shawn gezegt.

'Een half jaar geleden liep ik de bus uit de straat op. Toen riep Carter, de badboy van de school me. Ik reageerde niet en liep verder. Ik dacht dat hij het tegen iemand anders had'

Ik stop even met mijn verhaal en haal bibberig adem. Het doet me nogsteeds pijn als ik er aan terug denk. Ik kan de pijn van toen nu nogsteeds voelen. Luke trekt me tegen zich aan en een warm gevoel schiet me te binnen en ik krijg langzaam rode wangen.

Oh gosh.

'Maar hij had het tegen mij en hij trok me een steeg in en begon me te zoenen' Ik snikte even.

'Ik wou het niet maar i-ik was te bang om iets te doen. Hij trok aan mijn kleren. En hij sloeg me heel de tijd. Uiteindelijk kon ik niet tegen hem doen en was ik weerloos. Een halfuur later had h-hij mij verkracht.' Luke is een tijdje stil. Opeens voel ik zijn spieren aanspannen.

'hij had godverdomme van je af moeten blijven. Als ik die klootzak tegen kom' Sist hij.

'Luke het is gebeurt e-' Ik wou verder praten maar hij onderbrak me.

"Nee Allison hij had het gewoon niet moeten doen kijk dan!  Hij heeft je pijn gedaan! hoe had hij het godverdomme bij zo'n mooi en aardig meisje dit kunnen aandoen?!' Ik kijk verbijsterd naar Luke door zijn uitval. Hij kijkt me aan. Zijn ogen zijn rood en waterig.

'Dat was erg lief van je Luke.' Zeg ik met een halve glimlach. De vlinders slaan op hol en ik wil nog wat zeggen maar hij trekt me in een stevige knuffel. Een tijdje staan we hier zonder iets tegen elkaar te zeggen.

Dit gevoel is fijn.

'Iwk hww va n j' Zegt Luke in mijn schouder.

Hij kijkt me aan. 'Sorry i-ik w' Maar voordat hij zijn zin kan afmaken praat ik erdoor heen.

'Ik hou ook van jou Luke.'

Weetje. Ik ben echt aardig volgensmij.
Anyways, ik heb nog 3 dagen vakantie. YAY
*sarcasme*
Vote?
Comment?
Follow?
Bye peepz<3

Run Away//5sos DISCONTINUED Where stories live. Discover now