10

2.9K 214 20
                                    

De taxi chauffeur zegt dat we er bijna zijn en ik begin echt te stressen. Hopelijk val ik straks niet flauw of zo. Nu vraag ik me af waarom mijn pleegouders nooit hebben gezet dat ik ben geadopteerd. Je leest van die verhalen dat een meisje is geadopteerd en dat alles dan weer goed komt daarna. Eind goed al goed. Maar Allison moet weer in de harde realiteit zitten.

"Mevrouw we staan voor het huis" Zegt de chauffeur. Oke hier komt het.

Ik loop naar het huis. Inmiddels begint mijn zicht waterig te worden. Ik stond voor de deur. Ik zou het uit willen schreeuwen, huilen maar bleef kalm.

Mijn hand ging trillend naar de deur. Ik klopte een paar keer. Er deed een jongen open. "Hey wat brengt jou hier?" Vroeg hij. Voor even stond ik daar verstijfd. Ik dacht dat ik bij het verkeerde huis had aangebelt. Ik kon niks antwoorden en draaide door. Voor mij staat Calum Hood. Dé Calum Hood. "I-ik kan het niet" Zei ik en draaide me om. Ik liep langzaam weg maar Calum zei wat' Hey wat is er?' Hij klonk bezorgt. Oké nu moet ik het zeggen. 'Ik ben je zusje Calum' Zei ik en rende weg. Weg van hier. Weg van alles. Ik kon de druk gewoon weg niet meer aan. 'Allison?! Allison kom terug asjeblieft!' Hij riep me. Hij zei mijn naam. Hij wist wie ik was. Hij wist het verdomme gewoon.

Ik bleef rennen totdat ik ergens in een park aankwam. Doordat ik niet helder kan nadenken schopte ik tegen een verdwaald blikje aan. Ik zag een paar bankjes en liet me op een willekeurig bankje vallen en liet de tranen vloeien over mijn wangen. Ik huilde. Ik huilde en waarom? Geen idee. Calum wist wie ik was. Hoe? Hoe kon hij weten wie ik was en waarom heeft hij mij nooit opgezocht?

En nu zit ik hier. Huilend. Ergens in Australië.

-------------------------------------------------------

Oke een anderhalve maand geleden heb ik door 5SOS twee internet vriendinnen gekregen. We hebben veel gemeen en zijn er voor elkaar. Ze voelen nu al als mijn beste vriendinnen ook al is het raar om te zeggen. Ik hoop dat we deze vakantie gaan meeten en dan kan mijn vakantie niet meer stuk. Een van de accounts van die twee is MGFC95 en ze is net begonnen met een nieuw boek! Ik hoop dat je het gaat lezen ze verdient die votes en het heet 'My Lifesaver'

Vote?
Comment?
Follow?
Bye peepz<3
OMFG DE VIDEO VAN SHES KINDA HOT IS HOT

Run Away//5sos DISCONTINUED Where stories live. Discover now