8.

3.1K 224 35
                                    

Ik verveel me nu al echt te lang. Als het zo door gaat val ik nog dood neer. Over een kwartier gaat het vliegtuig. De gate is al open dus ik besluit maar te gaan. Als ik in de rij sta vraag ik me iets af. Hoe zou de familie reageren als ik daar kom? Wat moet ik dan zeggen? Hey Ik ben Allison en jullie zijn mijn echte familie No bloody hell way.

Terwijl ik zit te piekeren heb ik niet door dat ik aan de beurt ben. 'Oh sorry' De vrouw kijkt me nors aan en mompelt iets. 'Die heeft haar dag dus niet' Mompel ik terug. Toen ik dat had gezegd hoorde ik twee jongens achter me lachen. Ik draai me om. Een jongen met krullen en een jongen met. Galaxy haar?! 'ohmygod j-jouw haar!' Ik staar er verwonderd naar. De jongen krijgt een big smile 'Neem een foto' Lacht hij. De jongen naast hem begint ook te lachen. "Ik ben Michael en dit is Ashton" De jongen met het galaxy haar stelt zich voor als Michael. 'Ik ben Allison' zeg ik.

We lopen door naar het vliegtuig. Die twee komen me bekent voor maar ik weet nog steeds niet waarvan. Achtja daar kom ik nog wel achter.

Ik kom in het vliegtuig en ga zitten op de plek die op mijn ticket staat. Een paar seconden komen er twee mensen naast me zitten. 'Hey lang niet gezien!' Ik schrik op en zie de twee jongens van net. 'Gelukkig, ik heb geen chagrijnige mensen naast me!' Ik laat me achterover vallen en doe alsof ik god bedank. 'Ik meen dit. Wij zijn erger dan die mensen!' Michael grijnst. 'Ugh. Kom maar op!' Zeg ik uitdagend.

Alle mensen zijn in het vliegtuig en het begint in beweging te komen. Ik heb gelukkig nooit last van vliegangst gehad. Wanneer het vliegtuig de lucht in is zie ik Amsterdam. Ik ga dit land missen.

We zitten nu al twee uur in het vliegtuig en ik verveel me dood. Ik heb zelfs al uit verveling geteld hoeveel mensen in dit vliegtuig zitten.

Zo slim als ik ben denk ik natuurlijk niet aan dat ik muziek op mijn Iphone heb staan. Ik plug mijn oortjes in en zet spotify aan. Gelijk springt Young Volcanoes cover van Max Schneider. Als ik het lied al een paar honderd keer heb geluisterd zet ik mijn favoriete afspeellijst aan. Er staan liedjes op van mijn favoriete bands zoals 5SOS, Of Mice And Men, Nirvana en Crown The Empire.

Als Identity Disorder van OM&M op staat word een oortje uit mijn oor getrokken. Michael kijkt me met een grijns aan. 'goede muzieksmaak hoor. Had ik niet verwacht van een meisje' Ik kijk hem met een waarom-denk-je-dat-ik-heb-gewoon-swag blik aan. Als het liedje afgelopen is komt Social Casuality van 5SOS op. Michael probeert zijn lach in te houden maar dat mislukt. Hij barst in lachen uit net zoals Ashton die naast hem zit. Ik kijk ze aan met een pruillipje. 'Je weet wie het zingen toch?' Vraagt Ashton. 'Uh ja? 5 Seconds Of Summer toch!' Ik kijk ze met een vragende blik aan. 'Herken je ons niet?' Vraagt Michael. 'Nou ik herken jullie wel ergens van maar ik kan zo niet raden' Zeg ik dan maar. 'Wij zijn Michael Clifford en Ashton Irwin, members van 5sos' Zegt Michael met een serieuze blik. Ik geef mezelf een facepalm. 'Omg het spijt me echt dat ik jullie niet eerder herkende i-" Ashton onderbreekt me. 'Het is al goed meid'

Run Away//5sos DISCONTINUED Where stories live. Discover now