21

654 55 33
                                    

Ugh kut zooi ik kan niet meer updaten door pww en vandaag is een vriend overleden en niet door een natuurlijk oorzaak. Misschien heb je het al gezien online.


L U K E

Ik wakker met Allison in mijn armen. Haar haar ligt warrig door elkaar over haar gezicht. Haar ogen vredig gesloten. Dit beeld laat me denken aan toen ze daar op de straat lag. Omringd door een poeltje bloed en tranen over haar wangen. Hoe erg ik probeerde niet in paniek te raken en gelijk het alarm nummer te bellen. Hoe ze een paar minuten later in een ambulance werd gedragen en uiteindelijk in het ziekenhuis lag aan god mag weten hoe veel draden. En ja ik geef toe, ik heb gehuild. Ze betekend zo veel voor me en ik wil haar echt zo graag terug. Ik was zo, zo bang dat ik haar kwijt zou raken op dat moment.


Voorzichtig wrijf ik haar haren uit haar gezicht en ze draait haar hoofd naar mijn borst. Ik haal mijn hand door mijn haar en glimlach. Langzaam leg ik mijn kin op haar hoofd en sluit mijn ogen, genietend van de rust.


M I C H A E L


'Hij staat er op' fluister ik tegen Calum en Ash. Ik heb stiekem net Allison en Luke gefilmd waar Allison nog slaapt en je Luke ziet glimlachen en haar haar uit haar gezicht ziet halen.


Eens kijken wat Twitter van #alluke gaat vinden.

We lopen met zijn allen zachtjes naar de woonruimte waar een bank en playstation staat en zo. Ik speel een potje Call Of Duty met Ashton en Calum zit verveeld op zijn telefoon. 'Zullen we kijken wat de video voor commentaar heeft opgeleverd?' Vraagt Ashton. Calum en ik knikken en we openen Twitter.


Person1: Wait what are they back? YAA

Person2: #AllisonIsASlut bby we made a hashtag 4 u.

Person3: Ugh shut up with all the hate! Don't you guys see they are HAPPY with each other?!

Ik glimlach en antwoord op die tweet.

Michaelclifford: Person3 you're the first girl that understand it!





Spotify: Tess_is_a_penguin

Tumblr: Adorablecliffo

Instagram: geef ik vrij bij 1k volgers!

Run Away//5sos DISCONTINUED Where stories live. Discover now