23

469 36 1
                                    

NOTE!
Zal ik een proloog online zetten van een boek waar ik aan bezig ben? :)

'Allison?'

Ik loop de tour bus uit naar buiten en ga op zoek naar Allison. Ze kan niet zo ver weg zijn, hoop ik.

Ik weet hoe het de laatste keer is afgelopen toen ze uit paniek weg liep.. Dat mag niet nog een keer gebeuren.

Ik kijk om me heen, loop om de bussen en door elke gang. Wanneer ik roepend buiten sta zie ik een schim op een bankje zitten. Benen opgetrokken met haar hoofd naar beneden. Ik ren er naar toe en ga naast haar zitten. Voorzichtig pak ik haar hand vast en ze kijkt op.

'Please, ik moet dit gewoon vertellen maar beloof me niet boos te worden' fluister ik terwijl ik mijn ogen sluit. Ik voel hoe er zacht in mijn handen word geknepen.

'Je moet niet naar ze luisteren. Ze kennen jou niet persoonlijk en hebben je hoogstwaarschijnlijk niet eens ooit gezien. Je bent een perfect meisje met een geweldig gevoel voor humor, god wat zou ik zonder jou zijn? Niks. Je hebt meer kleur in mijn leven gebracht Allison. You're like a drug. Ik kan niet meer zonder je. En ook al komen we nooit meer bij elkaar, vind je Cameron leuk of ontmoet je een leuke jongen. Ik blijf van je houden'

Mijn ogen zijn nogsteeds gesloten. Zal ze boos zijn? Boos dat ik nog steeds als een verdwaalde puppy achter haar aan loop?

Ik voel hoe mijn handen langzaam fijn geknepen worden. Ik word verbaast wanneer ik op kijk, en zie dat ze vecht tegen de tranen.

'He het spijt me zo bedoelde ik het niet' zeg ik bezorgt.

'Nee nee h-het is gewoon, dankje. Je bent echt lief Luke. Echt, dankje. Het gaat wel' fluisterd ze met een trillende onderlip.

'Hey geloof me, uit eindelijk stopt het vanzelf als je er geen aandacht aan geeft' glimlach ik en veeg haar tranen weg. Ze geeft me een dankbare glimlach.

Na een paar minuten in stilte naast elkaar gezeten te hebben legt ze haar hoofd op mijn schouder en valt, hoogstwaarschijnlijk in slaap. Ik druk zachtjes een kus op haar hoofd en sluit mijn ogen. Genieten van de rust met alleen ons tweeën.

Hoe wist Luke zo zeker dat ze met zijn tweeën waren?

///
(I'm so evil damn)
Hello fellow punk rock childs, hoe gaat het? At the moment ben ik onderweg naar Zeeland, Londen was zo gaaf! Als het slecht weer blijft in Zeeland gaan we rechtstreeks naar Zwitserland.
//

Run Away//5sos DISCONTINUED Where stories live. Discover now