13

2.9K 199 17
                                    

EEN WEEK LATER

Het felle licht schijnt in mijn ogen en het duurt even voordat ik weer normaal kan zien. In lig in een vreemd bed. Er schieten allemaal gedachtes door mijn hoofd. Ondanks ik net wakker ben.

Australie.

Familie.

Calum Hood.

Het is al een paar dagen geleden, maar ik kan echt niet geloven dat ik mijn echte familie heb ontmoet. Het is als of mijn hele leven opnieuw is begonnen. En eventjes eerlijk. Het voelt fijn. Fantastisch zelfs.

Ik draai mijn hoofd naar links en zie Calum nergens. Ik besluit om naar beneden te gaan. Ieder mens moet toch eten? Ik kruip met moeite uit bed en loop sloffend naar mijn kleding kast. Ik pak een shortje en een t-shirt van Nirvana. Bijna vergeet ik mijn haar te doen en pak nog snel de borstel. Ik loop naar de spiegel en bekijk mezelf.
Als ik mezelf heb goedgekeurd loop ik de kamer uit naar beneden.

Als ik beneden ben zie ik dat Calum is aan het koken. Ik herhaal. Calum is aan het koken. Ik loop de keuken in en als hij me ziet glimlacht hij.

'Ik wou alvast ontbijt voor je maken omdat we straks weg moeten' Zegt Calum en richt zich weer op het ei.

'We?' 'Waar gaan we heen?' Vraag ik op een kinderlijke toon. Hij grinnikt en antwoord. 'Zie je dan wel' mokkend pak ik het bestek en de borden en loop naar de tafel. Ik heb volgens mij tijdens het ontbijt alleen maar mijzelf afgevraagd waar we heen gaan. Ik ben dan ook een nieuwschierig type. Soms niet al te fijn. Vooral niet met verjaardagen en verrassingen.

Als we klaar zijn met eten ruim ik op en loop naar boven om nog snel make up op te doen. Ik pak mijn knalrode Allstars en loop naar beneden.

Beneden staat Calum me al op te wachten. 'Hey zussie' Ik grinnik. Hij zegt dat nu al de hele week en ik word en bijna paranoïde van. 'Dag broertje' Zeg ik om hem te plagen. Hij rolt ket zijn ogen en doet een poging om een sexy pose te nemen. 'Waar gaan we nou heen?' Ik lijk net een zeurend kind. Correctie. Ik ben een zeurend kind. 'Kom we gaan lopend en dan zie je vanzelf waar we heen gaan' Zegt Calum met een enge grijns.

Kon ik die grijns maar een keertje van zijn gezicht af trekken.

-----------------------------------------------

Oke ik ga dus overmorgen op vakantie en ik ga dit hoofdstuk snel plaatsten. Ik weet nogsteeds niet op welk hoofdstuk ik dit boek zal eindigen. Ergens in de 40 ofzo. Als dit hoofdstuk in een dag de 15 reads haalt plaats ik morgen ook nog een hoofdstukje ;)

Willen jullie misschien mijn boek 'My Thoughs!' Lezen? Zoals de titel is, het gaat over mijn gedachten over dingen in life. Ik reageer erop en geef mijn mening

IK BEN BEZIG MET EEN MICHAEL CLIFFORD FANFIC BC HES MY RAINBOW UNIKITTEN.

Vote?
Comment?
Follow?
Bye peepz<3

Run Away//5sos DISCONTINUED Where stories live. Discover now