18

2.6K 183 13
                                    

Pov. Allison

Ik hou ook van jou Luke...

Shit shit en nog eens shit. Waarom in punkrocks naam zei ik dat ook al weer?! Nadat ik dat had gezegt durfte ik hem niet meer aan te kijken. Ik keek ik naar mijn schoenen, ze waren ineens heel interessant geworden.

Awkward.

Ik trap tegen een verdwaald steentje die een paar meter vederop beland. Het frisse gras waait door de wind en het maanlicht laat alles glinsteren.

We zitten nu al best lang zo en volgensmij gaat er ook geen verandering ik komen. Ik klop mijn broek af sta op en maak een beweging om naar binnen te gaan. Als ik bij de deurklink ben roept Luke me.

'Wacht!' Roept Luke. Ik stop met lopen en draai me om.

'I-ik weet niet zegmaar hoe ik dit normaal moet zeggen maar ik je echt leuk.' Zegt Luke en hij moet blozen.

Iemand, knijp me.

Overvallen van het feit dat hij mij leuk vind kijk ik hem aan maar weet snel wat ik moet antwoorden.

Ik besluit het erop te waagen.

'Ik vind jou ook leuk Luke.' Zeg ik en wil wegkijken maar hij pakt mijn kin vast en kijkt me diep in mijn ogen aan met zijn felblauwe ogen.

'Als jij wil wachten doe ik dat hoe lang het ook is maar ik moet een ding doen.' Zegt Luke en een seconde later voel ik twee zachte lippen tegen die van mij. Ze bewegen synchroon op elkaar. Zoals twee puzzelstukken die bij elkaar horen. Ik leg mijn handen in zijn nek en hij laat zijn handen op mijn heupen rusten.  Een hele spanning gaat van mij af. Langzaam haalt hij zijn lippen van die van mij en ik kan het niet laten om te glimlachen.

Het was maar een paar seconden maar ik heb er echt van genoten. Waarom wou ik ook al weer wachten?

'Kom.' Zegt Luke met een scheve glimlach en laat zijn hand naar de mijne zakken. Ik pak zijn hand en we lopen naar binnen.

'Als Calum te weten komt wat ik voor je voel vermoord hij me vast.' Fluistert Luke in mijn oor. Ik grinnik en laat zijn hand los als we de jongens zien.

'Zozo waar zijn jullie al die tijd geweest?' Vraagt Ashton met wiebelende wenkbrauwen. 'Buiten.' Antwoord ik droog.

Ondertussen loop ik naar de tafel om een beker met cola voor mijzelf in te schenken. Als het glas bijna vol is schik ik van een opmerking.

'Hey All heb je gehuild?' Vraagt Michae beduust..

Shit.

Ik heb boek bijna uit geschreven. Ik zit op de 38 hoofdstukken.
Vote?
Comment?
Follow?
Bye peepz<3

Run Away//5sos DISCONTINUED Where stories live. Discover now