25

411 39 3
                                    

Pov Allison

Ik lig nog steeds opgekrult in bed, proberend op te sommen wat er de laatste tijd is gebeurt.

Ruzie met Shawn

In het ziekenhuis beland

Therapie gevolgd

Luke vroeg mij mee op tour

De media haat mij

Ik krijg tranen in mijn ogen en knijp mijn kussen fijn dat tegen mijn buik aan ligt. Lucas is een half uur geleden naar de andere jongens gegaan in de hoop dat ik nog zou slapen. Maar ik ben niet van plan om nog een oog dicht te doen.

Ik had een nachtmerrie. Die had ik vroeger vaker, toen mijn pleeg ouders net weg waren. Maar ze komen nu terug en erger dan ooit.

Deze nachtmerrie ging over Carter. (aye de bitch is back) Ik zat vastgebonden in een donkere kamer. Ik wou schreeuwen, gillen of enig geluid maken waarmee ik iemand om hulp kon vragen maar er kwam geen geluid uit. De deur werd open gedaan en fel ligt drong tot mij. Toen ik was gewend aan het licht zag ik dat er iemand naar binnen werd getrokken. Hij verzette zich niet en bleef levenloos liggen. Ik hoorde hoe Carter minachtig lachtte en de deur sloot. Toen ik weer naar het lichaam keek zag ik overal blauwe plekken, schrammen en sneeën. Ik concentreerde me op het doffe gezicht met een blauw oog, gescheurde lip en nog meer bloed. Ik gilde en deinste achteruit

Dat lichaam was Luke.

Ik schud de gedachtes van de nachtmerrie van me af en staar glazig voor me uit.

Moet ik Shawn niet bellen? Ik bedoel, ik weet niet eens of hij weet dat ik hier ben, of dat ik in het ziekenhuis heb gelegen of zo iets. Hoe zal het met Cameron en de andere jongens gaan?

Vermoeid sta ik op om mijn telefoon te pakken. Wanneer ik mijn hand er naar uit reik glimlach ik.

Mijn achtergrond is hetzelfde gebleven. Luke en ik samen, bij een penguinverblijf. Ik sta op mijn tenen om hem een kusje te geven.

(Imagine it, oh gosh how cute)

Ik schud lachend mijn hoofd en klik contacten aan. Na even scrollen zie ik 'Shawnie<3' staan. Ik ben bijhoorlijk nerveus.

Ik klik op zijn nummer en hoor de telefoon over gaan.

// Misschien merken jullie het ook maar ik was echt even toe aan vakantie haha. Ik durf nog niet te zeggen of ik uit mijn 'writersblock' ben maar het gaat wel stukken beter! En ik sta weer #33 in fanfictie! Laten we proberen de #10 weer aan te tikken!

Run Away//5sos DISCONTINUED Where stories live. Discover now