32.časť

304 25 12
                                    

Ok toto bol test fans. :D zabite ma! Chcela som vedieť koľko fans tu zostane aj keď by som to skočila smutne. Mám vás rada a až taká mrcha zase nie som. Nikomu nebudem predsa dlžná kapesníky. ;D ste fakt best a mám vás moc rada na to aby som vám to takto pri konci 'pokazila' takže aj keď by som vás rada videla rumázgať ako malé deti... nestane sa a môžete sa tešiť na svadbu. :)

Summer

"Mikeal? Si v poriadku?" Spytala som sa ho. "Vidíš to svetlo?" Spýtal sa ma. "Nie. O čom to hovoríš?" "To svetlo. Je také... jasné." Ukázal niekam do diaľky. Potom vykročil dopredu. Zrazu zmizol. No to bol môj najmenší problém pretože ma celé telo začalo páliť. Zvreskla som od bolesti. Všetko ma bolelo. Strácala som vedomie.

O dva dni

O dva dni sa konal pohreb. Kol stál na daždi a objímal svoju dcéru. Prišiel Elijah aj s Katherine. Freya a Rebekah si k sebe tisli svoju malú sestru Kate. Dokonca sa dotrepal aj Klaus z druhého konca sveta so svojou novou priateľkou Cami. Všetci pozerali na mŕtvu Summer. Samozrejme sa to bez sĺz nezaobišlo. Všetci plakali. Rose, Damona nezavolala. Toto malo byť rodinné. Kol sa snažil byť silný pre svoju dcéru ale ani on sa slzám nedokázal ubrániť. Nevedel čo bude dalej. Nedokázal myslieť na to že sa už nevráti. Že na to bude sám už navždy. Že už tu nebude nádej aby sa vrátila. Že nebudú mať ich vytúženú svadbu.

Rose nemohla zase myslieť na to že jej mama je preč a už nikdy k nej nepríde a nebude ju utešovať, alebo sa uz nebudú spolu smiať.

Nik zase stratil svoju vytúženú lásku ktorá mu nikdy nebola opätovaná. Aj keď Cami bola úžasná, na Summer nikdy nezabudne.

Rebekah prišla o úžasnú kamarátku s ktorou si na prvý pohľad nepadli do oka ale nakoniec zistili že toho majú veľa spoločného.

Kate prišla o niekoho kto sa o ňu staral ako o dcéru. Prišla o mamu.

Keď už sa všetko blížilo ku koncu, Kol spozornel. Pozrel na Summer. Nevedel či sa mu to zdá alebo je to pravda. Jej pleť naberala farbu. Žilky z tváre ustupovali. Všetci na ňu pozreli. Už vypadala akoby len spala. Zrazu však otvorila oči...

Lásku neoklamešWhere stories live. Discover now