32.časť

434 29 0
                                    

Summer

Nevedela som lapit dych. "Prečo mi to nepovedal?" Spýtala som sa prekvapene. "Logické, moc to bolelo." Povedala Bekah. A mne Kola prišlo ľúto. Asi som si spravila predčasný záver. "Pane Bože, musím ho nájsť!" Povedala som schmatla kabelku a letela z domu. Kde môže byť. Bar! Svitlo mi. A letela som do baru. Samozrejme Kol tam sedel a už sa nalieval. "Kol je mi to strašne ľúto. Klaus mi to povedal. Naozaj som to nemohla vedieť." Povedala som a bolo mi to ľúto. "Nestojí za reč." Povedal a cítila som z neho alkohol. "Nie naozaj som si spravila ukvapeny záver." "Povedal som že je to v pohode." Povedal ale vedela som že to nieje triezve uváženie ale stačilo mi to a vyšla som. Na tomto mieste nemam čo robiť. Tak som išla domov.
Kol

Prišla a ospravedlňovala sa ale nevedel som triezvo uvažovať. Bol som na mol a dotackal sa domov. Keď ma zbadal Klaus povedal "ty si snáď robíš prdel?" Zasmial sa. "Alee no taak veď niesoom na mool." Ťahal som každú slabiku a Klaus sa len rehotal. Nevedel som udržať rovnováhu a strepal sa na gauč. To u Klausa vyvolalo len ďalší vybuch smiechu. Ležal som tam riadnu chvíľu až som zaspal.
"Kol ja sa bojím. Sú tam pijavice." Kate sa zatvárila znechutene. "Ale no tak hádam ma tu nenecháš samého." Zasmial som sa. "Nevlezem tam." Povedala a dupla si nohou. Tak som skúsil inú taktiku. Tváril som sa že sa topím. "Kate, ja sa topím, pomóc." Kričal som a zrazu som sa ponoril. "Na to ti neskončím." Zafrflala. No keď som sa dlhšie nevináral začala kričať "Kol, to nieje smiešne! Kol!" Mal som čo robiť aby som sa nenaglgal vody. Zrazu skočila a ja som sa vynoril. "Ty si odporný, vieš ako som sa bála." Povedala ale smiala sa.

Zobudil som sa na gauči. Zase sen s Kate. V poslednom čase na ňu myslím viac a viac. Chýba mi. Ak niekedy Mikaela uvidím tak ho zabijem za to čo jej spravil.

Tak ďalšia časť. Za tento deň som ich napísala 5 ale nemôžem ich zverejniť. Neni wifi. Potom vám ich postupne zverejním.

Lásku neoklamešWhere stories live. Discover now