50. časť

409 29 3
                                    

Summer

Pila som no netušila som čo. Pocítila som ruku a tak som sa od tej tekutiny, teda krvi ako som zistila. "Summer, ty žiješ!" Zvískla Kate a objala ma. "Toto nesmieš robiť." Povedala malá a nechcela ma pustiť. "Neboj už by sa to nemalo stať." Povedala som no vedela som že to nemôžem myslieť vážne lebo sa to stalo už veľa krát. "Prosím mohla by si zavolať Kolovi lebo ja mobil nemám." Pozrela na mňa prosebne. "Fajn, musíme ti nejaký zaobstarať." Zasmiala som sa a vytukala číslo. "Caw..... ano som v pohode.... neboj nič mi nieje...... dobre.... ano." Usmiala som sa na Kate.  Tá sa tiež na mňa usmiala a znova mi skočila okolo krku.

Otvorili sa dvere a vstúpil Kol. Rozbehla som sa k nemu a objala ho. Tiež ma objal "Ty už si daj s tým umieraním pokoj." Zasmial sa. "No a mňa to tak bavilo." Povedala som ironicky. Všimla som si ako na nás Kate.

Kate

Pozerala som na nich ako sa tam objímaju. Bolo mi trochu do smiechu ale vydržala som to. Usmiala som sa na nich.

Kol

"Fajn teraz pôjdeš so mnou. Nie sama." Povedal som jej a išiel som ju odprevadit. Keď sme prišli k nej a ona ma tam zatiahla. "Každú chvíľu môže prísť Jenna ale je mi to jedno." Povedala a začali sme sa bozkávať. Zavlili sme sa na gauč. Aj by sme pokracovali keby sme na ceste nepočuli Jennu. A tak som zmizol.

Fajn teraz končím jeden môj pribeh menom príbeh Katherine Pierce tak som rozmýšľala či by ste nechceli ešte jeden keď ho skončím. Komenty

Lásku neoklamešWhere stories live. Discover now