7. časť

410 26 0
                                    

Summer

Ráno som sa zobudila v Kolovej posteli. Samozrejme, veď som tam spala odkedy som prišla. A bez mučenia sa priznám, nanajvýš mi to vyhovovalo. Zliezla som dolu. Kate ranajkovala. "Nevieš kde je Kol?" Spýtala som sa. Malá len pokrútila hlavou a ďalej do seba tlačila lievance. Sadla som si a naložila som si lievance. Keď sa dvere otvorili vstúpil Kol. Odlahlo mi keď v ruke držal debnu s krvou. Takže bol len pre krv. Pre normálneho človeka nechutné, pre mňa normálne. "Ahoj." Chabo som ho pozdravila. "Ahoj." Tiež ma pozdravil len tak letmo.

Kol

Tváril som sa že ma to ukladanie krvi neuveriteľne baví. Štvalo ma že sa tvári akoby sa to včera ani nestalo.
Summer

"Čo ste sa zas pohádali?" Spýtala sa otrávene Kate. "Nie." Povedali sme s Kolom naraz. A obaja rovnako nepresvedčivo. Kate prekrútila očami a ďalej do seba tlačila lievance. Vyšla som hore a Kolovi som naznačila aby išiel za mnou. "Nechcem aby to bolo takto." Povedala som a až vtedy som si uvedomila že tá zem je 'neskutočne zaujímavá'. "Ani ja ale nemôžeš stále riskovať život. Potom keď si umrela, nechcel som bez teba žiť. Chcel som vypnúť ľudskosť. A potom sa vrátiš a zase chceš umrieť?" Bol vytočený, a riadne. "Myslíš že ma to baví, furt ti hasiť zadok! Ak si to tak vezmeš tak to je tak vždy. Buď ja hasím zadok tebe, alebo ty mne. Ale väčšinou to je tá prvá možnosť." Skríkla som na neho. Bolo mi do plaču. "Takže ty mi hasíš zadok?" Spýtal sa, aj keď to bolo nad slnko jasné. "No a nie snáď? No nie úplne vždy ale väčšinou." Pripustila som nakoniec. Vykašlal sa na to a vybehol von. Kôl z bieleho dubu sme mali doma tak mu v meste nič nehrozilo.

Zabila by som ho. Vždy zdrhne. Fakt ma už štve. Zliezla som za Kate. "Odkáž tvojmu bratovi že je zbabelec." Povedala som a vybehla som von. Ak si môže chodiť po meste on tak môžem aj ja.

Kol

Prišiel som do baru. Už tam sedel Nik. Samozrejme denní ožran. Sadol som si vedla neho a schmatol mu z pod ruky pohár s chlastom. "Hej, objednaj si vlastné." Povedal Nik a pozrel protivne na mňa. "Čo sa nám hrdličky pohádali?" Spýtal sa Nik so smiechom. "Daj pokoj." Odvrkol som a nalial si ďalší chlast. Tak budúcnosť môjho večera je určená. Prídeme s Nikom ožratí.

Tak ďalšia ale krátka časť. Bola o ničom ale už sa mi nechce.

Lásku neoklamešWhere stories live. Discover now