22.časť

356 30 5
                                    

Kol

Ešte stále sme sa nedohodli na žiadnom mene. Summer má brucho stále väčšie. Už vyzerá akoby bola v 4 mesiaci. Už sme boli zúfalí a tak sme sa pýtali aj ostatných ale nevieme sa zhodnúť na ničom.

Bekah

Všetci už toho majú plné zuby. Akoby bolo také ťažké vymyslieť jedno posraté meno. Robia z toho totálnu tragédiu. Môj názor je že to príde samé ak sa nebudú až tak strašne snažiť a nechajú tomu voľný priebeh. Určite na niečo prídu. Nik sa na tom kráľovsky baví. Chová sa ako malé decko. Aj Kate má viac rozumu ako on. Samozrejme si neodpustil poznámky typu: Fotríček Kol alebo Tatko kedy ti narastie pupok? Som zvedavá čo by na jeho mieste robil on. Kol na neho však kašle pretože sa raduje so Summer. Na Nika mu našťastie nezostal čas.

Kate

Všetci sa zaoberajú len tým deckom a mňa si nikto ani nevšimne. Samozrejme prajem im to, ale ak by mi venovali trochu pozornosti tak by ich to nezabilo. S výberom mena som sa im ani neobťažovala ísť pomáhať. Aj tak môj názor sa neberie vážne.

Summer

Bojím sa že každú chvíľu porodím. Ako môže rásť tak rýchlo? Trochu sa bojím. Ako budem rodiť? Do nemocnice ísť nemôžem. Doma? Bude to bolieť? Až teraz si vybavujem všetky otázky. Dosť sa začínam báť. Nikdy som si nepredstavovala že to môže byť také zložité. Čo ak bude aj tak rýchlo rásť? Ak ale za pár týždňov porodím a ešte som nevymyslela meno. Zrazu ma z premýšľania vyrušil Kol. Priniesol mi zase ten kalendár. Ironicky som na neho pozrela. "To nemyslíš vážne?" Zasmiala som sa. "No meno mať musí." Tiež sa zasmiala. "Ty si matka, tak vyberaj." Usmial sa na mňa. "A ty si otec." Ohradila som sa na neho. Sadol si na gauč vedľa mňa a objal ma jednou rukou. Položila som si hlavu na jeho rameno. Viac si ma k nemu pritiahol. Čumela som do blba. Nevedela som čo ďalej. Neni som pripravená na to byť, matkou. Nie som pripravená vydať sa a to všetko...

Tak fajn ďalšia časť. Chcem sa opýtať na to meno. Boli tam dva komentáre. Alice a Rose, tak si vyberte. Píšte komentáre...

Lásku neoklamešWhere stories live. Discover now