29.časť

280 25 4
                                    

Kol

Prileteli sme do New Orleans. "Tak kde je?" Achmatol som Damona pod krkom a pritlačil ho k stene. "Nemusíš ma hneď zabiť. Rose by sa to nepáčilo" zaškeril sa. "O čom trepeš?" "Povedzme že Rose a ja sme sa zblížili." "A teraz mi daj jediný dôvod prečo ta nemám zabiť!" "1. Rose ti to neodpustí. 2. Nevieš kde je." "Záveď ma tam. Nech to mám z krku." Pustil som ho. Rozbehol som sa. Samozrejme ma tam zaviedol. Dom. Bol to ten dom. "Povedz že to je zlí vtip." Zavrčal som a vbehol dovnútra. Nečakal som a zvalil Dahliu. Tá sa na mňa prekvapene pozerala. "Kde je?!" Prieskal som po nej. "Ako?" Stále bola prekvapená. "Nájdi ju." Prikázal som Damonovi. Zbehol niekam dolu a ja som sa snažil zabaviť Dahliu. "Takže si nevzdal hladanie tvojej princezničky?" "Čo keby sme formalitu nechali za sebou a prešli k veci." Odfrkol som a z celej sily jej jednu vrazil. Aj keď bola v tele Summer musel som sa prekonať. Bola síce upír aj čarodejnica no vo fyzickej sile som mal stále nadvládu.

Rose

Počula som z hora krik. Ten hlas som dôverne poznala. Ocko. Dole sa objavil Damon. Zdvihla som sa rýchlo na nohy. Nejako sme vyrazili dvere. Rýchlo sme vybehli hore a hneď aj z dverí. "Čo robíš? Moj ocko je tam!" Zvreskla som na Damona a zastala. "Povedal mi aby som ta odviedol čo najdalej." Odvrkol a schmatol ma za ruku.

Elijah

Presťahoval som sa do domu blízko Katherine. Chodili sme von a konečne som sa po dlhej dobe cítil ako človek. Narozdiel odo mna ona by dala čokoľvek aby mohla byť znova upír. Ja by som zase dal čokoľvek za možnosť byť človekom. Začať odznova. Založiť si rodinu...

Prepáčte že je to také krátke. Ale nemám momentálne žiadny nápad. Kto už videl posledný diel The Originals? Kto nie nasledujúce vety nečítať.
.
.
.
Spoiler
Aj vás tak naštvalo že sa nevrátil Kol?
Mne bolo Daviny hrozne ľúto. Ale som šťastná za Bekah že si vybrala ľudské telo. Aspoň môže splniť sľub čo dala Kolovi
Čakali by ste od Esther že sa pokúsi zachrániť svoje deti? Ja som to nečakala vôbec. Ale bolo to od nej moc pekné. ^_^

Lásku neoklamešWhere stories live. Discover now