1. časť (2 séria)

407 26 0
                                    

Kate

Keď chcel Kol ísť preč zastala som pred dverami. "Uhni prcek." Povedal a chcel odísť. Ja som sa však ani nepohla. "Fajn ustúpim keď mi povieš čo sa stalo." Založila som si ruky na prsiach. Nemienim ustúpiť. "Daj mi teraz pokoj." Povedal podráždene. "Toto mi hovoríš už vyše mesiaca. Vôbec sa o nikoho nezaujímaš." Skríkla som s bolesťou v hlase. "Proste sme sa pohádali, so Summer." Povedal a odstrčil ma. "Tak sa udobrite. Veď sa na teba nemôže tak hnevať." Povedala som a on zastal.

Kol

Keď to povedala bolo to akoby do môjho srdca alebo skôr do toho čo z neho zostalo zapichla nôž. No to je slabé, akoby ho prebodla tým sprostím kôlom z bieleho dubu. Mala ma zabiť, aj to by bolelo menej ako toto. "No tak? Mám sa jej ísť ospravedlniť za teba?" Navrhla Kate. "Keby to šlo." Povedal som a vystúpil z dverí. No tam ma odchytilo jedno dievča. "Možno pôjde." Povedala a pousmiala sa.

Klaus

Zas som sa ožral. Bolela ma hlava. Zišiel som dolu a nalial si krv. Kate vysadla na barovú stoličku. "Povedz mi čo sa stalo." Zaškemrala a dala na mňa psí pohľad. "Povedal ti to Kol?" Spýtal som sa a vedel som že odpoveď bude nie. "Nooooo, niee ale bol by si taký dobrý a povedal mi tooo." Naťahovala niektoré slabiky. "Ty vieš že ti to nepoviem." Uškrnul som sa na ňu. "Aspoň som to skúsila." Povedala, pokrčila plecami a odišla.

Kate

Tak som to definitívne vzdala. Ak som nepresvedčila Kola, Nika ani Bekah tak Elijah nestojí ani za pokus. Ten mi to nepovie ani keby som ako chcela. No a čo keby som išla do New Orleans a spýtala sa Jenny. Ale to by ma súrodenci zabili. No chcem vedieť čo sa stalo. Ale je to veľké riziko. Budem si to musieť premyslieť.

Kol

"Prestaň na toto nemám naladu!" Zavrčal som na ňu a chystal sa odísť. "Ale notak nie si zvedaví?" Pozrela na mňa. "Fajn ale rýchlo." Povedal som otrávene. "No tak, takto sa s dámou nejedná." Povedala ironicky. "Tak fajn 'dáma'. Ako sa voláš?" Spýtal som sa. "Qetsyah." Pousmiala sa. Skamenel som. "Že to nepovieš hneď." Schmatol som ju za ruku a ťahal ju ďalej od nášho domu. Keď sme boli doatatočne ďaleko od tých šmírákov takzvaných 'mojich súrodencov' tak začala. "Ako iste vieš... no čo tu budem kecať. Viem ako Summer dostaneš späť." Povedala a mne sa zase objavila v srdci nádej. Bola to iskrička nádeje, ale bola tam.

Lásku neoklamešWhere stories live. Discover now