19. časť

352 29 2
                                    

Summer

Takže sme sa šerifky zbavili aspoň na teraz. Neviem čo budem ďalej robiť bojím sa o Kola aj ostatných. Neviem ako dlho tam ešte budú. Čo ak dovtedy porodím?

Klaus

Uvideli sme Silasa. Skôr ako sme však stihli ich všetkých vraždiť prišlo nejaké dievča. Bola to asi stará upírka lebo prišla fakt rýchlo. Schmatla toho lovca (Jeremyho :D) a zlomila mu väzy. Mala mikinu sa kapucou a tak sme jej nevideli do tváre. Všetci sme čumeli a ani sme sa nepohli. Potom tomu lovcovi rozhrýzla krk a pritlačila ho ku Silasovi. To sa mi však v hlave ozval alarm a odhodil ju od Silasa. Bolo však neskoro. Pohol sa. Pustil z rúk liek a to neznáme dievča ho schmatlo a zdrhlo. Rozbehol som sa za ním.

Bekah

Klaus nás tam fakt nechal. My sme však mali problém. Silas sa začal hýbať a tak sa všetci išli pozabíjať aby sa odtiaľ čo najrýchlejšie dostali. Boli sme rýchlejší a tak sme vybehli prvý. Pri vchode stála Qetsyah. "Silas je prebudení!" Zvreskla som na ňu. Mala tam byť ako záložný plán. Zhrozila sa. "Utečte ja ho zdržím!" Povedala a vbehla do jaskyne. Fakt som sa jej čudovala ale bežala som ďalej až ku člnu. Nik tam už bol. "Nemám ten liek. Bola rýchlejšia." Povedal keď už sme boli na ceste späť. "To nemyslíš vážne? Ako rýchlejšia! Si pôvodný hibryd! Alebo pôvodná padavka?!" Skríkla som na neho. "Drž hubu lebo ta v tej vode utopím!" Odvrkol. "Kde je Qetsyah?" Prerušil nás Elijah. "Išla zastaviť Silasa. Raz to už zvládla, tak to zvládne znova." Pozrela som na Nika. Bol ticho. No zrazu mi doplo. "Kde je Kol?!" Zvreskli sme všetci traja naraz.

Summer

"Tak čo objednáme si na večeru pizzu?" Spýtala som sa Kate. Vedela som že to je nezdravé ale to dieťa jednu pizzu snáď prežije. Tak sme jedli a pozerali telku. Bol by to úplne normálny večer keby som nemala stále taký divný pocit. Niečo je zle.

Takže ďalšia časť. Dúfam že sa páči. Ďakujem za vote...

Lásku neoklamešWhere stories live. Discover now