3. časť

396 24 0
                                    

Kol

Uzavreli sme dohodu. Ona odhrnie oponu na druhú stranu. A odvtedy sa už ani raz nebudeme musieť vidieť. Začali sme. Ona si rozkladala len nejaké sviečky. Ja som tam postával ako taký idiot. "Nešlo by to rýchlejšie?" Spýtal som sa a nadvihol jedno obočie. "A to tvoje postávanie by nešlo intenzívnejšie?" Spýtala sa ironicky. Zrazu si začala volačo mrmlať, oboch nás oslepilo silné svetlo a zdvihol sa vietor...

Nik

Bol som totálne na nervy. Kde tá mala je? Už to nieje vtipné. Zrazu sa otvorili dvere a vošla Kate. Vošla akoby tých 8 hodín ani neprebehlo. "Kde si pre Boha bola???" Skríkol som na ňu a už som ju drtil v objatí. "Tak pokiaľ som tu tak si ma ani nevšimneš. Ale ak zmiznem tak hneď robíš paniku." Urazene na mňa pozrela. "Kde je Kol?" Spýtala sa. "Ja neviem od rána som ho nevidel." Povedal som.

Kol

Vo vzduchu sa spravila obrovská svetelná brána. Zakríval som si oči ale aj tak to svetlo bolo hrozné. "Čo to je?" Spýtal som sa vietor bol čoraz silnejší a svetlo jasnejšie. "Otvára sa brána na druhú stranu." Zakričala Qetsyah. Zrazu z tej 'brány' niečo vyletelo, no skôr niekto. Zrazu vietor prestal a svetlo zhaslo. Uvidel som na zemi Summer. V momente som bol pri nej. Objal som ju aj ona mňa. Rozplakala sa. A boli sme znova spolu. No tento krát nás už nič nerozdelí.

Tak ďalšia časť. Je krátka ale pozitívna. Už sa mi nechce. Tak ďalšia časť bude zajtra.

Lásku neoklamešWhere stories live. Discover now