24.časť

353 30 3
                                    

Summer

Dieťa sa bralo na svet. Začalo sa prehrýzavať mojím bruchom. Tak toto po mne nemá. Zvreskla som od bolesti. Kol mi bude musieť pomôcť lebo sme doma sami. "Musíš sa k nemu dostať!" Vzdychala som. "A ako?" Bol asi fakt na nervy. "Ja neviem. Prehryz sa k nej." Vzdychal som. Ďalej sa mi prehrýzala bruchom. Bola však moc pomalá. Kol sa zohol a musel urobiť asi najnechutnejšiu vec v jeho živote.

Kol

Tak toto je fakt hnus. Snažil som sa prehýzť k malej. Toto je najväčšia úchylárna ktorú som kedy robil, a že ich bolo. Pri každom mojom pohybe vrieskala od bolesti. Muselo to fakt bolieť. Malá bola vonku. Prestrihol som pupočnú šnúru. Druhá najväčšia úchylárna. Rýchlo som ju dal do prvej deky čo bola po ruke. Nemal som však veľa času sa s tým kašlať lebo Summer prestávalo biť srdce. Opatrne som malú položil na posteľ a priskočil ku Summer. Bola na tom zle. Zoznám sa s novým životom. Pomyslel som si a natrhol si tesákom žilu. Priložil som jej ju k ústam. Keď už mala dosť krvi, ruku som odtiahol. "Ukáž mi ju." Povedala to tak ticho že som to ledva počul aj ja.

Summer

Každý pohyb ma bolel. Oči sa mi zatvárali. Bolo to ako v zlej nočnej more. V takej kedy musíte bežať ale pri tom sa vám zatvárajú oči. Snažila som sa žiť ale prestavala som vládať. "Ukáž mi ju." Vzdychla som. Kol vzal opatrne malú a položil ju ku mne. "Vitaj Rose." Zašepkala som potichu a hneď na to som stratila vedomie.

Kol

Je mŕtva. Má však v tele moju krv. Bude upírka. Možno nebude nadšená ale bude žiť. Vzal som na ruky Rose a zišiel dolu. Nechal som ju tam. Bolo mi to divné ale sedieť som tam nemohol. Dole sa otvorili dvere. Stál tam Nik, Bekah aj Elijah. "Dosť skoro." Ironicky som na nich pozrel. "Maličká aká je zlatá. Daj mi ju podržať." Bekah sa už rozplívala nad Rose. "Ako sa volá?" Spýtal sa Elijah. "Rose, Rosie." Povedal som. "Kde je Summer?" Opýtala sa s obavami Bekah. "Zomrela, ale vráti sa. Dal som jej svoju krv." Toto som povedal trochu viac bez emócií ako som plánoval. "Aha." Povedal Nik a vyšiel hore. "Mali by sme jej zohnať postielku." Zapišťala Bekah. "Počuješ Elijah. Máš jej zohnať postielku." Zažartoval som a pozrel na Elijaha. Ten sa usmial a išiel pozrieť Rose. "Kde je Kate?" Spýtal som sa nakoniec, keď som si všimol že tam nieje. "Našla si kamarátku. Išli sa hrať." Povedala Bekah a ďalej sa venovala Rose.

Klaus

Toto je najhoršie čo sa mi mohlo stať. To dieťa malo byť moje. No namiesto mňa sa tam raduje Kol. To nieje fér. On má všetko. Úžasné dievča, dieťa, všetko. Nebudem mu to ničiť. Až taký hajzel zase nie som, ale nadšení som z toho tiež neni...

Tak ďalšia. Na túto časť som sa tešila. Teraz mám otázku mám dať svadbu potom ako sa Summer prebere alebo až po neznámej udalosti o ktorej vám teraz nepoviem? Tak pls komenty...

Lásku neoklamešWhere stories live. Discover now