14. časť

354 29 0
                                    

Summer

"Čo si videla?" Skríkla som na Qetsyah. "Nič." Pokrútila hlavou. "Čo si tam videla?!" Chytila som ju za ramená a zatriasla s ňou. "Máš dieťa, budeš mama." Povedala potichu. "Nie to nieje možné! Nemôže! Kol nemôže mať deti. A s nikým iným som nebola! Naozaj..." vzdychala som. Začala som plakať. Zrazu prišli. Ja som nasucho preglgla. "Čo sa deje?" Spýtal sa Kol. Ja som len sedela na zemi a pozerala do zeme. Samozrejme som plakala. "Povie mi niekto čo sa stalo?" Spýtal sa znova nervózne Kol. Bekah, Elijah aj Nik sa behom sekundy vyparili. "Som tehotná." Povedala som mezdi plakaním. "Povedz že si robíš prdel?!" Zavrčal na mňa. "Naozaj." Plakala som ďalej. "S kým si bola?" Zdrapil ma za ruku. Zaskučala som od bolesti. "S nikým naozaj!" Plakala som dalej. "Upíri nemôžu mať deti." Zavrčal na mňa. "Tiež som si to myslela." Rozplakala som sa ešte viac.

Kol

Naozaj som stále dúfal že si robí srandu. No plakala tak to asi myslí vážne. "Ale to nieje možné." Povedal som. Fakt som nevedel čo si o tom myslieť. "Naozaj si s nikým nebola?" Naposledy som sa spýtal. Pokrútila hlavou. Objal som ju. Stále plakala. "Neboj." Usmial som sa na ňu. "Nehneváš sa?" Spýtala sa keď už jej netiekli slzy. "Tak budeme rodičia." Usmial som sa na ňu. Tiež sa usmiala. "Ale mám len 17. Nemôžeme sa ešte ani zobrať." Trocha zase začala fňukať. "Tak si počkáme." Usmial som sa na ňu zase a pobozkal ju. "Ako sa bude volať?" Spýtal som sa nedočkavo. Tá správa vlastne ani nebola taká zlá. Málo upírov sa môže chváliť deckom. "Ja neviem. Som možno v prvom mesiaci takže až tak ďaleko som neprišla." Už sa znova smiala a iskričky jej hrali v očiach. Jednou rukou som ju objal. Tak my budeme rodičia.

Klaus

Nevedel som čo mu chcela povedať ale nechal som im súkromie. Zdrhli sme. Každý asi chcel vedieť o čo išlo ale nikto nemal odvahu tam zostať. "O čo asi išlo?" Spýtal sa Elijah. Bekah tam bola a vedela o čom sa bavili. "Na to zabudnite." Povedala sladko a zmizla.

Tak pre dnešok končím. Viem že dieťa je v každom príbehu ale ak sa vám nepáči «okno je tam» vote a komenty potešia...

Lásku neoklamešWhere stories live. Discover now