55.časť

374 28 0
                                    

Kol

Prehladal som celé mesto. Nikde neboli. Klesol som na gauč. Rozleteli sa dvere. Zbadal som Elijaha ako má na rukách Kate. Vedľa stála Bekah. To by bolo v pohode keby Summer a Nik neboli celý od krvi a malá od železníku. "Preboha čo sa to stalo?" Zvreskol som a pozeral na nich. "Idem uložiť Kate." Vyvliekol sa z toho Elijah. "Musím sa ísť umyť." Zahlásil Nik a už ho nebolo. "Jaa... Musím ísť domov Jenna ma bude zháňať." Povedala Summer a zvrtla sa na opätku. Zostala tu Bekah. Nie však na dlho. Zmizla a ja som zostal sám a bez vysvetlenia.

Summer

Išla som domov. Jenna ma zabije ak ma takto uvidí. Nie zabije, veď ona ma rozštvrtí! Keď som prišla Jenna nebola doma. Rýchlo som vybehla hore a osprchovala sa. Veci som hodila do práčky. Ked som zliezla dole Jenna sedela pred telkou. "Ahoj." Pozdravila som. "Ahoj. Ako bolo v škole? A načo si pre boha teraz liela do sprchy?" Pozrela nechápavo na moje mokré vlasy. "Bola som nerozobratá tak som išla do sprchy sa prebrať." Povedala som akoby nič a naliala si džús.

Klaus

Nepozorovane som vyšiel z domu. Fakt neviem čo mu poviem. Pravdu? Lož? Asi pravdu lebo ma nič nenapadalo. Zašiel som do baru. Asi som sa riadne ožral pretože jediné čo si pamätám je že som sa zvalil na gauč a zaspal.

Bekah

Keď som tam zostala sama myslela som že ma porazí. Zdrhla som, do obchodu. Keď som sa vrátila Kol tam nebol. Nenašla som ani Nika. Iba Elijah bol dolu a nalieval si krv. "Daj aj mne." Povedala som. On mi nalial a ja som si vzala pohár. Kopla som to do seba akoby to bola vodka. Malá hore odfukovala. "Čo mu povieme?" Spýtala som sa Elijaha. "My, nič. To Nik mu to povie. Bol predsa jeho nápad mu to nepovedať." Pozrel na mňa Elijah. Bol to vlastne dobrý nápad. Nik sa z toho nejako vyvlečie. Ten niečo vymyslí a bodka.

Tak ďalší diel. Dúfam že sa páči...

Lásku neoklamešWhere stories live. Discover now