26.časť

403 31 0
                                    

Summer

"O čom ste sa tam bavili?" Spýtal sa Kol keď som zišla dolu. "Nie si hluchý. Si upír počul si." Odvrkla som protivne. Vzala som malú na ruky. "Kedy si mi to chcela povedať?" Spýtal sa. Asi je nahnevaný, no aj ja by som bola keby ho bozkávala nejaká iná ženská. "Nevedela som o tom. Ovládol ma." Povedala som pokojne. No už som penila. Snažila som sa byť kľudná ale nejako sa vo mne všetko búrilo. Som upír všetky emócie sú znásobené, to znamená že aj hnev.

Bekah

"Fajn skončite!" Skríkla som na nich. "Ona sa s ním neolizovala. To Nik s ňou. Bola človek, neubránila by sa ovplyvneniu ani keby chcela. Nie to ešte od hibryda." Povedal kľudne Elijah. Kol však vybehol hore. Nepočuli sme žiadny krik takže Nik už tam nieje. Pozrela som na Kate. V poslednom čase si ju moc nevšímame. Venujeme sa hlavne Rose. "Chceš niečo na večeru?" Spýtala som sa Kate. Doteraz väčšinou varila Summer lebo tiež musela jesť. No teraz má Rose a asi na to nebude mať toľko času. Kate prikývla a zaviedla ma do kuchyne. Pustila vodu. "Vravela som ti to Bekah." Pozrela na mňa. "Čo s tým mám urobiť?" Spýtala som sa. Naozaj som s tým nič urobiť nedokázala. Vedela som o čom točí. "Nik má Summer rád. Ale nie rád on ju miluje." Povedala Kate. Vedela som to už dávno ale keď to povedala bolo to akoby som dostala facku. Studená sprcha je oproti tomuto nič.

Klaus

Vypadol som odtiaľ. Vedel som že za mnou Kol pôjde a tak som sa zdekoval. Nemám náladu na prednášky typu: Summer je moja, a bodka. Jediné čo som z toho aj tak vždy mal bolo bla,bla,bla... nezájem. Som hibryd prečo by som mal rešpektovať názor ostatných? Ak by som chcel boli by všetci v momente mŕtvy. Kol by bol na mieste mŕtvy. Ale Summer by mi to nikdy neodpustila. Ani Kate, Bekah a Elijah. A myslím že ak by bola Rose väčšia a dozvedela by sa to tiež by mi to neodpustila. Takže to neprichádza do úvahy.

Fajn krátka časť ale už ma toho viac nenápadná. Dúfam že sa páči...

Lásku neoklamešWhere stories live. Discover now