33.časť

444 28 0
                                    

Kol

Keď som prišiel do kuchyne vytiahol som z chladničky sáčok s krvou. Nevedel som ako je na tom Summer no aj tak, asi sa má bezomňa lepšie. Rozmýšľal som nad Kate. Nad posledným dňom čo sme boli spolu. Asi to vytušila lebo sa správala divne.
Flashback(pre tých čo nevedia čo je flashback je to spomienka na minulosť.)
"Kol?" Pozrela na mňa Kate. "Ano?" Pozrel som na ňu celí deň sa chová divne. "Keď ti mama dá čokoľvek vypiť, nepi to." Povedala a prosebne na mňa pozrela. Prikývol som ale nepočúvol ju.
Večer keď Kate spala mama nám dala niečo čo sme mali 'vypiť' a vykašľal som sa na Kate. Odvtedy som ju nevidel.

Odvtedy som ľutoval že som ju nepočúvol. Nemusel by som tu byť. No nepoznal by som Summer a to by bola škoda. Naozaj ju milujem aj keď som jej to posledné dni nedával najavo. "Tak čo opilec? Vytriezvel??" Spýtal sa Klaus. Ani som na neho nepozrel. "Nechaj ma tak, Klaus." Zavrčal som na neho bez toho aby som sa otočil. Odišiel a ja som mal pokoj. Mal by som sa Summer ospravedlniť. Išiel som za ňou domov. Otvorila mi a stála vo dverách. "Je mi ľúto že som včera zdrhol a následne sa opil. A je mi ľúto že som ti to nepovedal." Povedal som to na jeden nádych. Skočila mi okolo krku a objala ma. Bolo to nečakane ale nevadilo mi to a tiež som ju objal. Sadli sme si na gauč a pustili telku. Jednu ruku som si položil na jej rameno a ona sa ku mne pritúlila. Bol som šťastný že sme znova spolu. Zrazu niekto vykopol dvere a my sme sa totálne zľakli. Vstúpil Mikael a chcel schmatnúť Summer ale odhodil som ho. "Bež!" Skríkol som na nu a pozeral jej z diaľky do očí. Utekala. No ja som mal väčší problém.
Summer

Teraz som cítila jediné, musím bežať. Letela som k Mikaelsonovcom. Stál tam Klaus a ja som mu všetko povedala. Nakázal mi urobiť lokalizačné kúzlo. Vedeli sme kde je a tak sme všetci vyrazili. Klaus šoféroval, ale to nebol dobrý nápad. Ja nie som nesmrtelna ak narazý ja umrem. Ale bola som ticho a sedela s Bekah vzadu.
Kol

Mikael ma omráčil železníkom. Keď som sa zobudil bol som v nejakej miestnosti za mrežami. Z vedľajšej miestnosti sa ozýval krik. No aj keby som tú chuderu poznal nerozoznal by som to. Mal som otupené zmysli. Keď sa otvorili dvere neveril som vlastným očiam. Bola to ona...

Tak dramatické ukončenie. No čo myslíte, kto to bol? Prosím komenty :D

Lásku neoklamešWhere stories live. Discover now