23.časť

309 28 0
                                    

Kol

Rose, Summer, ostatný príslušníci rodiny... všetko to je preč a mne nezostáva nič iné ako sa s tým zmieriť. Už tu nieje skoro žiadna šanca že by som ich našiel. Ten život ktorý som ten krátky čas žil. Bol síce nádherný, ale je nenávratne preč. Bolo v ňom vela problémov, strát a všetkého ostatného ale aj tak je to všetko dávno preč.

Rose

Takže Damon sa ma pokúšal zachrániť? Trochu ma to potešilo no ľutujem ho. Dahlia ma zase strčila do cely a som tam kde som bola. Rozhodla som sa to znovu všetko vypnúť. Vzala mi rodinu aj ostatné veci na ktorych mi záleží. Mamu už nikdy neuvidím, ocko ma nenájde, strykovia a tety sú Boh vie kde. Ak to Damon prežije tak si môže začať gratulovať a ja... Potom som tu ja. To decko kvôli ktorému sa išiel celý nadprirodzený svet povraždiť a potrhať aby ma našli. To decko ktoreho rodičov láska k nemu priviedla čiastočne do hrobu. To decko kvôli ktorému jeho rodina musí tak hrozne trpieť. Za všetko môžem ja. Za všetko zlo a pohnutie rovnováhy môžem len JA. Nikto iný ale iba ja. Možno malá prevencia mojich rodičov ale hlavne ja! Je pravda že sa ma mohli vzdať ale neurobili to. Starali sa o mňa aj keď vedeli že to nebude ľahké a že ich to môže stať život. To som ja Rose Mikaelsonová. Dievča kvôli ktorému za posledné roky zomrelo toľko ľudí a nadprirodzených bytostí.

Klaus

Už je to pol roka čo sa naša rodina znova rozdelila. Ja som si vzal k sebe Kate. Rebekah odišla s Freyou a Elijah... Elijah odišiel hľadať svoju stratenú lásku Katherine. (Ano, naozaj som tam dala Kath :D ) Tú odpornú dvojnicu ktorú som 500 rokov naháňal po svete. Vlastne som jej ani nechcel nič urobiť len som mal dobrý pocit z toho že trpí. Za poslednú dobu som však dosť zmekol a tak som sa na nahánanie dvojnice vykašlal a nechal Elijahovi lásku.

Ono to je dosť krátke ale ide tu hlavne o emócie. Všetko je tu teraz o toho pol roka čo nikto nevydel Dahliu takže dúfam že sa vám to celkom páči. Je mi ľúto že to je také smutne ale pisala som to pri pocuvani smutnych pesniciek tak sa nechudujte.

Lásku neoklamešWhere stories live. Discover now