7. časť

1K 58 1
                                    

Kol

Hneď ako som zbadal mobil na stole už sim stál a vytukal Elijahove číslo. Ešte že som ho nahovoril aby si zaobstaral mobil, lebo to by som ho musel zháňať osobne a to sa mi fakt nechce. Neskôr som našiel číslo na Klausa ale tomu som len napísal správu. Nemám náladu na rozhovor s ním. Odkázal som mu nech ohlasi aj Rebekah a povie jej že práve nastal stav núdze. Ale ak sa na mňa Klaus vysere tak sme v riadnej kaši.

Summer

"Takže ďakujeme neskôr sa u vás zastavím." vyhodila som Mikaela. Bola som taká rada že som sa ho zbavila. Ani sa nečudujem že ho jeho vlastné deti nenávidia. Je nudný, dokáže trepat o totálnej kravine aj 2 hodiny. "Fakt z neho nemám dobrý pocit." Utrúsila som no hneď som si uvedomila ze to bola blbosť povedať nahlas. "Prečo nie? Bol milí a povedal že ta dostane na dobrú školu." Povedala mama. "Mami ale dobrá škola nieje všetko. Nejde len o to na aký internát ma hodíš!" Skrikla som a neviem prečo bola som na mamu nahnevaná. Rozbehla som sa do izby a zabuchla dvere. Zaspala som.

Na druhý deň som na Kola pred školou čakala až pokiaľ nezazvonilo. Neprišiel! A ja prídem na hodinu neskoro. Keď som utekala chodbou zrazu ma niekto schmatol pod krkom. "Mikael!" Zalapala som po dychu. "Srdiečko ak chceš ešte niekedy vidieť môjho syna teraz pôjdeš pekne so mnou. Rozumela?" Prikívla som len aby ma pustil. Som v kaši. Hodil ma do auta na zadné sedadlo. Udrela som si hlavu. "Au!" Zaúpela som zúfalo. Keď auto naštartovalo išiel na môj vkus moc rýchlo. "Čo so mnou chcete?" Opýtala som sa. Bol ticho. "Halo, hovorím s vami!" Povedala som protivnejsie a hlasnejšie. Bol ticho tak som to vzdala. Zastal pred starim domom. Za lakeť ma vytiahol z auta. Keď sme vošli sotil ma k stene a ja som začula krik. "Ju z toho vynechaj! Pusť ju, hneď!" Zhukol, bol to Kol. Bol za železnými dverami a snažil sa ich vyvalit. "Neboj Kol vidím že už ti je nejako veselo. Dostaneš železník." Povedal protivne Mikael. "Ale najprv sa zbavim tejto tu." Povedal a odfrkol si " vypadás presne ako ona." A hneď na to sa na mňa zahnal z nožom! Toto je môj koniec. "Nie! Najprv zabi mňa!" Skríkol Kol. "Nie" hlesla som ale Mikael už odomilkal dvere na na Kolovom väzení. Moja ruka vystrelila do vzduchu no pocítila som pálčivu bolesť a tak som ruku stiahla ale to Mikaela odhodilo na druhú stranu miestnosi. Kol to využil a doodomikal dvere pozrel na mna aby zistil že som v pohode a isiel k Mikaelovi schmatol ho a odhodil do tej cely a zamkol. "Zhni v pekle!" Zavrcal Kol, a v momente bol u mňa. "Si v pohode?" Spytal sa, cez slzy som prikývla. Pozrel na moju ruku. Keď ma Mikael odhodil tak som spadla na črepiny a rozrezala si žily vedela som že tak lahko neprežijem. On to však nevzdal roztrhol si tesakom žily a dal mi jeho krv. Vyliečila som sa za pár sekúnd. No v tom sa Mikael začal preberať a tak ma vzal na ruky a začal utekať. Za pár sekúnd sme boli už u neho doma kde ma zložil na zem. No v tom som zbadala 3 ďalších ľudí.

Lásku neoklamešWhere stories live. Discover now