18.časť

273 26 0
                                    

Rose

Naozaj to urobím? Nechcem aby sa zo mňa stalo monštrum. Nemám však na výber. Musím to urobiť. Postavila som sa. Na nohách som sa držala iba silou vôle. Zavrela som oči. Všetky moje city som zatláčala do zadu. Všetko od lásky k rodine až po to ako som milovala Damona ktorý sa na mňa vykašlal kvôli môjmu otcovi. Rozhodla som sa na to všetko zabudnúť. Nech sú všetky city len minulosť. Otvorila som oči. Necítila som nič. Lásku, zúfalstvo, bolesť... nič.

Kol

Nemal som potuchy kde by mohla byť Rose. Kde by mohla byť Summer, rodina , Dahlia. Nič. To som sa fakt na všetkých vykašlal? Teraz aby som ich hladal. Ak sa mi Dahlia dostane do rúk. Zabijem ju. Bez mihnutia oka jej vrazim ten posratý nôž do brucha alebo na akékoľvek miesto kam sa bude dať.

Summer

Padla som. To Nik naozaj robil? Stále som mala pocit že je v ňom aspoň trochu ľudskosti ale bol to vyplod mojej fantázie a vlastnosť vo všetkých sa snažiť vidieť dobro. Bol väčšie monštrum ako jeho matka. Naozaj by to urobil? Pýtala som sa samej seba. Nemohla som veriť že by bol až taký netvor! "Esther ak..." "Viem že sa ti to zdá ako hlúposť ale je to pravda. Naozaj to robil!" Prerušila ma. Začala som plakať. Môj život je jedna veľká katastrofa! Najprv ma Kol zatiahol do jedného velkého otrasného kolotoča smrti. Potom keď už to vyzeralo že to je fajn. Prišiel si do môjho života Silas so svojím prijebaním liekom. Zrazu zistím že som tehotná. Stane sa zo mňa upírka a mám všetko. A potom Dahlia! Ďalšia rana! Musím odísť a chrániť Rose. A potom mi aj ten zvyšok štastia vezmú! "Nieje to pravda! Je to hlúposť! Nemôže..." hlas sa mi zlomil. "Je tu. Musíme utiecť." Ozvalo sa to dievča. Úplne som zabudla že je tu. "Kto?" Chcela som sa spýtať a pokračovať v sebeckom lutovaní ale Esther ma schmatla za ruku a ťahala do lesa. Nemala som najmenšie tušenie kam ideme a pred kým vlastne utekam. Po chvíle behu som sa zastavila a musela sa vydýchat. Aj to dievča a Esther sa zastavili a opreli sa o kolená. "Pred kým zdrháme?" "Mikael je tu." Preglgla Esther.

Tak čo čakali ste to? A myslíte že bude Esther držať so Summer alebo sa ju znova pokúsi zabiť? Tak to sa dozviete v ďalšej časti...

Lásku neoklamešWhere stories live. Discover now