56.časť

461 30 2
                                    

Klaus

"Tak čo sa stalo?" Týmto nepríjemním tónom ma Kol zobudil. "Daj pokoj!" Zavrčal som na neho a prehodil sa na druhú stranu. "Vstávaj." Nakázal mi podráždene. Vstal som a rozospato na neho pozrel. "Čo chceš?" Spýtal som sa rozospato. "Čo sa včera stalo?" Vyslabikoval mi to. "Malú ráno vzal Finn s Esther na prechádzku." Protivne som zavrčal. "Čo?!" Spýtal sa pohotovo. "Neboj je v pohode Finn je mŕtvy. A Summer skoro ubodala Esther k smrti. Mal si vidieť ako jej to páčidlo strčila do brucha. Viackrát!" Zasmial som sa. "A prečo ste mi nič nepovedali?? Veď si bol v tej škole prečo si pre mňa nešiel?" Vyletel na mňa. "Pretože som vedel že budeš takto vyšilovať." Odvrkol som protivne. "Ak sa to zopakuje, neželaj si ma." Zavrčal a odišiel. "Už sa bojím." Povedal som ironicky.

Kate

Keď som vstala zišla som opatrne dolu. Kol už bol na nohách a chystal mi raňajky. Prišla som k nemu a spýtala sa "Hneváš sa?" Usmial sa na mňa a zdvihol ma na ruky "Na teba nie." Dal mi pusu do vlasov. "A na Summer?" Spýtala som sa potichu. "Trochu." Usmial sa a zložil ma na zem. Sadla som si a čakala. Za chvíľu predomna položil lievance a odišiel. Zostala som sama a poriadne zamkla. Niekedy by ma zaujímalo či som tiež hibryd ako Nik. Veď Esther ma mala s tým istým vlkolakom.

Klaus

Ten idiot ma zobudil a už sa mi zaspať nepodarilo. Nabudúce ho zobudím ja. S kýblom plným ľadovej vody! Zišiel som dole. Kate pozerala spokojne telku a tlačila do seba lievance. Sadol som si k nej. "Nik? Ja som tiež hibryd?" Spýtala sa polohlasom. Na toto ma trápila odpoveď odkedy sem prišla. "Neviem." Odpovedal som potichu. "A keby som bola pomôžeš mi sa premeniť?" Spýtala sa a ja som vedel že ak odpoviem áno a naozaj sa to stane, Kol ma zabije. "Neviem." Odpovedal som. "A čo vieš?" Zasmiala sa malá. "Neviem." Zasmial som sa tiež. Len keby sme sa mohli smiať bez obáv že príde tá mrcha.

Summer

Nervózne som stepovala pred školou. Nevedela som či mu to Nik povedal. Keď prichádzal moje srdce zbesilo bilo. Keď mi však dal pusu, prestala som sa báť. "Hneváš sa?" Spýtala som sa. "Trochu." Povedal a usmial sa na mňa. "Trošku?" Spýtala som sa s úsmevom. Zasmiali sme sa a vošli do školy. Pri skrinkách som stretla Ninu a Katy. "Kam si včera išla a kto to bol?" Spýtali sa naraz. "Nieje to moc otázok na jedno ráno?" Spýtala som sa podráždene. "Neodchádzaj od témy." Odvrkla Nina a zabuchla mi skrinku pred nosom. "Nestrkajte nos do vecí, do ktorých vás nič." Odvrkla som naspäť. Otvorila skrinku a narvala tam veci čo teraz nepotrebujem a vybrala veci na prvú hodinu. "Takže ty máš teraz chalana a kamošky už ti nie su dosť dobré?" Nahnevane na mňa skríkla Katy. "Prepáčte ale ani neviete aké to mám v poslednom čase ťažké. Tak sa do toho nestrkajte, hej?" Posledný krát som na ne pozrela a uvidela ten smútok v ich očiach. Otočila som sa a zdrhla. Na hodine som si sadla sama do poslednej lavice. Prišla som skoro. Keď začala hodina začala, začala som si kresliť do zošita. Keď niekto zaklopal. Ak to je zas Nik Alebo Elijah tak nech si ma neprajú. Otvorili sa dvere. Do miestnosti vstúpila Bekah. "Žiaci toto je nová žiačka Rebekah Mikaelson." Povedal učiteľ. Bekah sa naširoko usmiala a sadla si ku mne. Ohromene som na ňu pozrela. Dobrovoľne do školy. Ona sa na mňa usmiala. Po hodine som sa jej prekvapene spýtala "Čo tu robíš?" Nechápavo som na ňu civela. "To sa nemôžem 'vzdelávať'?" Naznačila úvodzovky a zasmiala sa. "A ty si kapitánka nie? Nemohli by ste ma vziať k roztieskavačkám?" Spýtala sa a usmiala sa. "No... no jasné prídi poobede na ihrisko." Vykoktala som sa. Na ostatných hodinách som sedela s Bekah. Poobede fakt prišla. "Tak baby, toto je Bekah." Predstavila som ju. A my sme jej ukázali jednu zostavu. Potom nám mala ukázať čo si asi zapamätala. Ked skončila tak sme civeli s otvorenou pusou. Také mlínske kolesá a premety sa učíme od základky. No ona si naklusá a ukáže nám tu také fantastické kúsky aké sme ešte nevideli. "Bereme ťa." Povedala som a usmiala sa. Nikto nebol proti.

Tak fajn ďalšia časť. Dúfam že sa páči...

Lásku neoklamešWhere stories live. Discover now