21.časť

362 29 6
                                    

Summer

Ráno som sa zobudila a neverila som vlastným očiam. Vedľa mňa ležal Kol. Tak sú späť. Konečne. Môžeme byť spolu, mať šťastný život, dieťa, svadbu, všetko! Musel byť fakt vyštavený lebo keby som normálne by sa zobudil ak by som sa takto mrvila. Potichu som zišla dolu. Nik bol už hore. Hneď ako som si ho všimla hodila som sa mu okolo krku. "To vám to trvalo." Zasmiala som sa. "Nabudúce si to skús sama." Zasmial sa. Zliezol aj Elijah. Tiež ma objal. Bola som šťastná že sú späť a nie som sama. Aj keď tu bola Kate. Proste sa potrebujem porozprávať s niekým dospelím. 

Klaus

Bol som nadšený keď ma objala. Bola sladká keď sa usmievala. No v tom vošiel Kol a všetko zmizlo.

Kol

Keď som ju tam uvidel mal som zvláštny pocit. Skočila mi okolo krku. Počul som však ešte jeden tlkot srdca. Najprv som si neuvedomil kto to je. Potom mi došlo že to je naše dieťa. 

Summer

Keď ma objímal mala som úžasný pocit. Chcela som aby sme boli už normálna rodina. Normálna samozrejme len do takej miery ako to ide. Trápilo ma že som nevymyslela to meno ale v tej chvíli to vôbec nebolo podstatné. Sadli sme si na gauč. Jednou rukou ma objal, boli sme znova spolu. Aj keď sme od seba boli len pár dní, hrozne mi chýbal. "Tak čo meno?" Spýtal sa s úsmevom.     Začervenala som sa. "Vieš, chcela som vedieť aj tvoj názor." Snažila som sa brániť. "Neboj niečo vymyslíme." Znova sa na mňa žiarivo usmial.
Neskôr:

Sedeli sme na posteli a Kol držal v ruke kalendár s menami. "Čo myslíš že to bude?" Spýtal sa ma. "Neviem vždy keď si predstavijem naše dieťa tak... vidím dievčatko. Neviem prečo mám pocit že to je dievča." Usmiala som sa na neho. "Tak čo našla si niečo?" Spýtal sa ma po chvíle. "Nie, ty?" Spýtala som sa ho. Pokrútil hlavou. Tak toto bude ťažšie než sa zdalo...

Tak ďalšia časť. Dúfam že sa páči. Tak a teraz hlavná otázka: ako sa bude volať ich dcérka? Prosím komenty. Podľa nich vyberiem. Možno práve vaše meno jej dám. ;)

Lásku neoklamešWhere stories live. Discover now