14. časť

788 42 0
                                    

Summer

Išla som domov a prezliekla som sa. Nemohla som sa dočkať. Kol zazvonil a ja som skríkla na mamu "To je pre mňa nechoď tam!" Letela som dolu a skončila pri dverách. Otvorila som a pozrela na neho bol úžasný. Rýchlo som vyšla aby to mama nevidela. Zasmial sa. "Máme sa prejsť. Fajn." Povedala som a bola som aj rada. Trochu vzduchu mi nezaškodí. Chcela som vyraziť no chytil ma za ruku. "Nie" povedala som a on sa usmial. "Nie, nie, nie prosím povedz že to nie." Začala som sa zúfalo smiať. Chytil ma na ruky a za pár sekúnd sme boli u neho doma. Na stole bolo jedlo a sviečky. "Wow to je nádherné." Vzdychla som. Sadli sme si. Začali sme jesť. Vedela som že Kol môže jesť iba ak má dostatok krvi ale vtedy mi to bolo jedno. No naše šťastie ako vždy netrvalo dlho. Prišiel Klaus. "Čawte hrdličky, čo dobré ste mi navarili?" Spytal sa a ja som na neho so smiechom pozerala.
Kol

Nie toto si robí srandu, ten idiot to pokazí. "Klaus padaj!" Zavrčal som. "Ale Kol nebuď zlý" zasmial sa a Summer sa tiež začala smiať. Ale mne tu bolo na nič. Ten idiot si robí snáď srandu. Teraz si pritiahol stoličku a sadol si k nám. Summer sa začala tváriť ešte pobavenejšie. A takto sa z romanticke večere stala pohroma! "Klaus padaj než ti roztrepem držku!" Povedal som a schmatol fľašu s chlastom. A čo keď už to Klaus posral tak načo sa snažiť. Summer na mňa pozrela a potom spravila niečo čo som nečakal. Schmatla mi fľašu z ruky a napila sa. Omámene sme s Klausom na ňu čumeli. "No čo mám 17 som skoro dospelá! Problem?" Spýtala sa a znova sa napila. Klaus jej vytrhol fľašu "Princezná toto nieje pre teba. To nechaj pre dospelých." Zasmial sa a napil sa. To akože hráme chlastacú hru alebo čo? Ani neviem ako už sme boli všetci na mol. Keď sa Klaus konečne pobral do riti a dal pokoj. Začal som Summer bozkávať. Nebránila sa práve naopak, spolupracovala. Zvalil som ju na stôl a znova sme sa začali bozkávať. Dal som si dolu tričko, keď si chcela dať dolu šaty nečakal som a proste som ich roztrhol na polovicu. Keď som sa postavil zavesila sa na mňa nohami. Preniesol som ju do izby a ona si ľahla na postel a zase sme sa začali bozkávať. Zaborila mi ruky do vlasov a ja som mal chuť ju nikdy nepustiť. Nakoniec sme však zaspali.
Summer

Ráno som sa zobudila a hrozne ma bolela hlava. No čo bolo horšie bola som len v spodnom prádle v Kolovej posteli! My sme to museli prehnať. Keď som našla moje šaty na polovicu na zemi tak som zistila čo je vo veci. Ja som krava mama musela šalieť. Zrazu sa pohol a vedela som že je hore. "My sme neni normálny že nie?" Spýtala som sa. "Nie niesme" povedal a zasmial sa. "Teba nebolí hlava?" Spýtala som sa prekvapene. "Trochu." Priznal si. "Vieš čo by ma zaujímalo? Čo si oblečiem?" Pozrela som na neho. "No neviem. Potiahne Bekah šaty?" "To by bolo super." Usmiala som sa. Za chvíľu bol oblečený. Hneď na to sa vrátil so šatami ktoré boli skoro rovnaké ako tie moje. "Ďakujem." Povedala som a navliekla si ich. Zobrala som mobil a zavolala mame. "Caw mami, neboj som v poriadku... nie spali sme oddelene len bolo už neskoro... naozaj bola 01:00 to som mala prísť domov?... veď dnes je sviatok tak nemusím byť v škole... ano to mám.

"Musím." Prekrutila som očami. Išiel ma vyprevadit. "A pozdravuj Klausa. Odkáž mu nech si dá minerálku. To pomáha." Zasmiala som sa. "Keď sa naša Ruženka prebudí." Pozrel na mňa a usmial sa. Ja som vyrazila domov. Mame som to vysvetlila už po telefóne tak bola v pohode. No ja som si ľahla. A chcela opicu vyspať.

Taká trošku erotická časť ale komu sa nepáči "okno je tam!" Ako by sme povedali s kamoškou :D ale nie robím si srandu dúfam že sa vám páči ďakujem za vote

Lásku neoklamešWhere stories live. Discover now